ایجاد 120 هزار تن ظرفیت فرآوری جدید در استان همدانمدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ایجاد 120 هزار تن ظرفیت فرآوری جدید طبق نقشه راه کشاورزی استان جزو اهم فعالیت های امسال در بخش صنایع است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، حسن محمدی با بیان اینکه در حال حاضر حدوداً 250 واحد صنایع غذایی با پیشرفت فیزیکی بالای 30 درصد و با پیش بینی سرمایه گذاری 5 هزار میلیارد تومان در استان در حال احداث است اظهار کرد: نیاز تسهیلاتی این واحدها 3 هزار میلیارد تومان و اشتغالزایی مستقیم 5 هزار نفر است. وی در ادامه با اشاره به اینکه مشکل اصلی این طرح ها نبود تسهیلات است افزود: چهار فقره واحد فرآوری سیب زمینی با سرمایه گذاری یک هزار میلیارد تومان، 63 واحد سردخانه، واحد پرتودهی محصولات کشاورزی، واحدهای تولید شوری و ترشی، بسته بندی مواد غذایی، فرآوری سیر و… از جمله این واحدها هستند. مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان همدان با تاکید بر فعالیت بیش از 400 واحد صنایع غذایی در استان با اشتغال 10 هزار نفر اظهار کرد: برخی از این واحدها با چندین میلیارد سرمایه گذاری به دلیل نبود سرمایه در گردش در مضیقه هستند. وی در ادامه با اشاره به اینکه طی چند سال اخیر 150 فقره سردخانه با ظرفیت 500 هزار تن در استان احداث شده است خاطرنشان کرد: ضایعات سیب زمینی با احداث سردخانه ها از 25 درصد به کمتر از 3 درصد برچسب ها: میلیارد تومان - جهاد کشاورزی استان - استان همدان - واحد - کشاورزی - استان - هزار |
آخرین اخبار سرویس: |