مطالب مرتبط:
سالم ترین روش پخت برنج کدام است؟ | آبکش، سلامت تر از کته
تفاوت برنج کته و برنج آبکش
تفاوت برنج کته و برنج آبکش
تفاوت برنج کته و برنج آبکش
برنج کته بهتر است یا برنج آبکش ؟ | مزایا و معایب هرکدام چیست ؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 تیر 1403 ساعت 08:102024-07-03پزشكي

یک باور غلط درباره برنج کته و آبکش/ بهترین روش پخت برنج


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به یک باور غلط درباره تفاوت برنج کته و آبکش، گفت: از نظر میزان انرژی و چاق کنندگی تفاوتی بین برنج کته و برنج آبکش وجود ندارد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، سمیرا ربیعی گفت: در روش پخت برنج به صورت کته، آب در برنج باقی مانده و آرسنیک آن خارج نمی شود.

اما در پخت برنج به صورت آبکش، مقداری از آرسنیک آن خارج می شود.

بنابراین از نظر بهداشتی، برنج آبکش سالم تر از برنج کته است.

این دکترای علوم تغذیه با اشاره به اینکه از نظر تغذیه ای، برنج کته مغذی تر است اما از نظر بهداشتی، برنج آبکش سالم تر است خاطرنشان کرد: باید به دنبال روش پختی باشیم که ضمن حفظ ویتامین های گروه B، میزان آرسنیک برنج نیز به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به بهترین روش پخت برنج گفت: در حال حاضر بهترین روش پختی که برای برنج پیشنهاد شده این است که به ازای هر پیمانه برنج خام، چهار پیمانه آب در قابلمه ریخته شود.

بعد از به جوش آمدن آب، برنج از قبل خیسانده شده، در قابلمه ریخته شده و به مدت پنج دقیقه بجوشد.

ربیعی افزود: سپس برنج آبکشی شود و آب آن دور ریخته شود.

دوباره برنج داخل قابلمه ریخته شده و این بار، به ازای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب به قابلمه اضافه شود و برنج با حرارت کم دم کشیده شود.


برچسب ها: برنج - بهترین روش - عضو هیات علمی دانشگاه - بهترین - آرسنیک - دانشگاه علوم پزشکی - اشاره
آخرین اخبار سرویس:

یک باور غلط درباره برنج کته و آبکش/ بهترین روش پخت برنج

یک باور غلط درباره برنج کته و آبکش/ بهترین روش پخت برنج