جهاد کشاورزی یزد برای خود اتکایی در تامین گوشت قرمز آستین بالا زددر حالی ذائقه مصرف گوشت قرمز در بیش از 75 درصد یزدی ها به سمت گوشت گوسفندی است که استان یزد با احتساب جمعیت سالانه با سه هزار تنی کسری در این بخش مواجه است ولی مسئولان جهاد کشاورزی یزد با تدوین برنامههایی کوتاه مدت و بلندمدت در نظر دارند این کسری را برطرف . - ایسنا/یزد در حالی ذائقه مصرف گوشت قرمز در بیش از 75 درصد یزدی ها به سمت گوشت گوسفندی است که استان یزد با احتساب جمعیت سالانه با سه هزار تنی کسری در این بخش مواجه است ولی مسئولان جهاد کشاورزی یزد با تدوین برنامههایی کوتاه مدت و بلندمدت در نظر دارند این کسری را برطرف و حتی این استان خشک و کویری را در تامین گوشت قرمز گوسفندی به خوداتکایی برسانند. یحیی شفیعی سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در گفتوگو با ایسنا، ضمن اشاره به تاثیر حذف ارز ترجیحی تامین نهادههای دامی بر بازار گوشت، تصریح کرد: این اقدام به نوعی باعث آزادسازی قیمت نهاده و به تبع گوشت قرمز در بازار شد به نحوی که برخی دامداران را مجاب به کشتار دامهای خود برای تامین گوشت بازار کرد و همین امر باعث شده که امسال کمبود دام زنده را در سطح کشور و تاثیر آن بر قیمتها را شاهد باشیم. وی یکی از سیاست های کوتاه مدت استان برای تامین گوشت قرمز مورد نیاز را واردات گوشت گرم و منجمد گوسفندی ذکر کرد و برچسب ها: جهاد کشاورزی - گوشت قرمز - گوشت - کشاورزی - مصرف گوشت قرمز - استان یزد - گوشت گوسفندی |
آخرین اخبار سرویس: |