طرز تهیه رولت گوشت و مرغ؛ پخت یک غذای مجلسی به روشی جدید (فیلم)در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: مخلوط سینه و ران مرغ 400 گرم، گوشت گاو یا گوسفند کم چرب 350گرم، ادویه مرغ: نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، - طرز تهیه رولت گوشت و مرغ؛ پخت یک غذای مجلسی به روشی جدید (فیلم) در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: مخلوط سینه و ران مرغ 400 گرم، گوشت گاو یا گوسفند کم چرب 350گرم، ادویه مرغ: نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر انبه، ادویه گوشت:نمک، فلفل، زردچوبه، سماق، پولبیبر، پودر انبه و پودر سیر پودر نان سوخاری و پیاز متوسط یک عدد این رولت را درست می کند. برچسب ها: گوشت - مواد اولیه - رولت گوشت - گوشت گاو - طرز تهیه - ادویه - گوسفند |
آخرین اخبار سرویس: |