خواص «آلو بخارا» برای سلامتی فاش شد!مدت ها بود که می دانستیم خوردن آلو بخارا باعث می شود که دچار یبوست نشویم و اجابت مزاج منظمی داشته باشیم. اکنون دانشمندان فواید دیگری از این میوه خشک که به عنوان میان وعده مصرف می شود را کشف کرده اند. - براساس نتیجه مقاله تازه ای که در نشریه بین المللی Osteoporosis منتشر شده آلو خشک با بهبود ساختار و استحکام استخوان در زنان یائسه مرتبط است. به گفته محققان خوردن هر روز آلو خشک می تواند به کاهش احتمال از دست رفتن استخوان مرتبط با افزایش سن کمک کند و خطر بروز شکستگی استخوان را کاهش دهد. مری جین دسوزا استاد حرکت شناسی و فیزیولوژی در ایالت پنسیلوانیا یکی از نویسندگان مقاله مرتبط با آن پژوهش می گوید: این اولین کارآزمایی تصادفی سازی و کنترل شده است که به نتایج سه بعدی استخوان با توجه به ساختار استخوان، هندسه و استحکام تخمینی می پردازد. ما در مطالعه مان مشاهده کردیم که مصرف روزانه آلو خشک بر عوامل مرتبط با خطر شکستگی تاثیر می گذارد. این یافته از نظر بالینی بسیار حائز اهمیت است . به گزارش سایت قطره و به نقل ازفرارو به نقل از نیوزویک، با افزایش سن تراکم استخوان کاهش می یابد. این پدیده تا حدی به سبب کاهش طبیعی توانایی بدن در بازسازی بافت استخوانی رخ می دهد. برچسب ها: استخوان - ایالت پنسیلوانیا - مرتبط - استحکام - شکستگی استخوان - ساختار - بخارا |
آخرین اخبار سرویس: |