از کاکائو تا فشار خون و کلسترول!بر اساس نتایج به دست آمده مصرف کاکائو با درجات مختلف بهبود سطح کلسترول تام و کلسترول LDL یا بد ، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و همچنین قند خون ناشتا همراه بود. - بر اساس نتایج به دست آمده مصرف کاکائو با درجات مختلف بهبود سطح کلسترول تام و کلسترول LDL یا بد ، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و همچنین قند خون ناشتا همراه بود. بر عوامل خطر بیماری های قلبی و عروقی می پردازد. البته دقت داشته باشید که درباره کاکائو باکیفیت و به دور از هزار و یک افزودنی غیر مجاز در راستای کسب سود بیشتر صحبت می کنیم. لازم به ذکر است که بر اساس نتایج به دست آمده مصرف کاکائو با درجات مختلف بهبود سطح کلسترول تام و کلسترول LDL یا بد ، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و همچنین قند خون ناشتا همراه بود. همه اینها عوامل خطر مهم برای بیماری های قلبی یا قلبی عروقی هستند. محققان همچنین دریافتند که مصرف کاکائو هیچ تاثیری بر وزن بدن، شاخص توده بدنی (BMI)، اندازه دور کمر، سطح تری گلیسیرید، کلسترول HDL یا خوب و HbA1c؛ یک نشانگر مهم زیستی دیابت، از خود نشان نمی دهد. این متا مطالعه 31 کارآزمایی تصادفی و کنترل شده که عوامل خطر فوق را ردیابی می کردند، تجزیه و تحلیل کرد. برچسب ها: کلسترول - کاکائو - فشار خون - بیماری های قلبی - بیماری های قلبی و عروقی - قند خون - عوامل خطر |
آخرین اخبار سرویس: |