مطالب مرتبط:
عصب کشی کلیه؛ درمان نوآورانه برای فشار خون بالا
فشار خون بالا: نشانه ها و راه های پیشگیری
دل همه با این لالایی خون شد...
فعالیت پایگاه های انتقال خون البرز در تاسوعا و عاشورای حسینی
رشد 6 درصدی آمار اهدای خون در بهار 1403
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 تیر 1403 ساعت 16:202024-07-13پزشكي

از کاکائو تا فشار خون و کلسترول!


بر اساس نتایج به دست آمده مصرف کاکائو با درجات مختلف بهبود سطح کلسترول تام و کلسترول LDL یا بد ، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و همچنین قند خون ناشتا همراه بود.

- بر اساس نتایج به دست آمده مصرف کاکائو با درجات مختلف بهبود سطح کلسترول تام و کلسترول LDL یا بد ، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و همچنین قند خون ناشتا همراه بود.

بر عوامل خطر بیماری های قلبی و عروقی می پردازد.

البته دقت داشته باشید که درباره کاکائو باکیفیت و به دور از هزار و یک افزودنی غیر مجاز در راستای کسب سود بیشتر صحبت می کنیم.

لازم به ذکر است که بر اساس نتایج به دست آمده مصرف کاکائو با درجات مختلف بهبود سطح کلسترول تام و کلسترول LDL یا بد ، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و همچنین قند خون ناشتا همراه بود.

همه اینها عوامل خطر مهم برای بیماری های قلبی یا قلبی عروقی هستند.

محققان همچنین دریافتند که مصرف کاکائو هیچ تاثیری بر وزن بدن، شاخص توده بدنی (BMI)، اندازه دور کمر، سطح تری گلیسیرید، کلسترول HDL یا خوب و HbA1c؛ یک نشانگر مهم زیستی دیابت، از خود نشان نمی دهد.

این متا مطالعه 31 کارآزمایی تصادفی و کنترل شده که عوامل خطر فوق را ردیابی می کردند، تجزیه و تحلیل کرد.


برچسب ها: کلسترول - کاکائو - فشار خون - بیماری های قلبی - بیماری های قلبی و عروقی - قند خون - عوامل خطر
آخرین اخبار سرویس:

از کاکائو تا فشار خون و کلسترول!

از کاکائو تا فشار خون و کلسترول!