نکات کلیدی در تهیه و توزیع غذای نذری بهداشتیمدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: مسئله ای که باید در فرایند تهیه و پخت نذری درنظر گرفته شود این است که مواد غذایی در فصل گرما فسادپذیر هستند. - بهمن بنایی در گفت وگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: با توجه به اینکه در ماه محرم نذوراتی تحت عنوان مواد غذایی و یا شربت بین عزاداران توزیع می شود و همچنین تقارن ماه محرم با فصل تابستان نیاز است اصول بهداشتی در جهت پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذا مدنظر قرار گیرد. مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری افزود: برای پخت و پز مواد غذایی برای نذری اولین موضوعی که باید مورد توجه قرار گیرد، سلامت مواد اولیه است و از همین رو استفاده از مواد بسته بندی دارای سیب سلامت و تاریخ انقضا توصیه می شود. وی ادامه داد: در تهیه مواد غذایی نذری رعایت بهداشت فردی اهمیت بالایی دارد و متصدیانی که در امر تهیه و توزیع نذورات نقش دارند باید کارت سلامت داشته باشند. بنایی با اشاره به استفاده از ظروف یک بار مصرف در توزیع و پخش نذری، عنوان کرد: باید در تهیه نذورات از لوازم و ابزار استاندارد استفاده شود. مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری یکی از مسائل مهم که در تأمین سلامت نذری اهمیت دارد را محل یا مکان طبخ نذری عنوان و خاطر برچسب ها: بهداشت - مواد غذایی - چهارمحال و بختیاری - مواد - بهداشت محیط - مرکز بهداشت - غذای |
آخرین اخبار سرویس: |