انگور ملایر؛ میراثی جهانی که باید حفظ شودملایر یکی از مهمترین قطب های تولید انگور در کشور با تولید سالانه بیش از 250 هزار تُن محصول است و سال 1397 نظام تولید انگور شهرستان ملایر ثبت جهانی شد و سازمان جهانی فائو، - انگور ملایر را به عنوان یکی از میراث مهم کشاورزی جهانی به ثبت رساند. به طور حتم اولین و مهم ترین عاملی که این برند که جهانی را بر سینه ملایر چسباند و او را بر بام باغداری جهان نشاند، دستان زحمت کش و پر از پینه باغداران بود. باغداران افسران این میدانِ تولیدِ یاقوت های سبز و قرمز هستند که اگر به سلاح آب، کود مناسب، آموزش مداوم و به روز، تسهیلات به موقع و فروش به صرفه مجهز نباشند، در میانه راه رنگ می بازند و قادر به ادامه کار نخواهند بود. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملایر سطح باغات این شهرستان را 22 هزار هکتار باغات میوه دانست و گفت: 12 هزار و 738 هکتار از باغات شهرستان اسدآباد به باغات انگور اختصاص دارد. علیرضا زنگنه در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه از این میزان سطح زیر کشت، 12 هزار و 410 هکتار بارور و 328 هکتار آن غیر بارور است، اظهارکرد: به طور متوسط از هر هکتار باغ انگور، 24. 5 تن برداشت می شود. تولید سالانه بیش از 300 هزار تن انگور در ملایر وی با اشاره به اینکه در مجموع باغداران ملایری سالانه 304 هزار تن انگور از تاکستان های این شهرستان برداشت می کنند، ادامه داد: 70 برچسب ها: ملایر - شهرستان - جهانی - انگور - جهان - تولید انگور - تولید |
آخرین اخبار سرویس: |