مطالب مرتبط:
اولین سمعک مجهز به هوش مصنوعی جهان، درک گفتار را تا 53 برابر بهبود می بخشد
سیمان سبزوار برای توسعه صادرات، به تولیدات خود تنوع می بخشد
ابتلای ورزشکاران کانادایی به عفونت های روده ای
ابتلای ورزشکاران کانادایی به عفونت های روده ای
جهش تولید علوفه در شالیزار های مازندران؛ کلید بهبود تولیدات دامی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 مرداد 1403 ساعت 09:302024-08-09پزشكي

افزودن عسل به ماست سلامت روده را بهبود می بخشد


نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که افزودن یک قاشق غذاخوری عسل به یک کاسه ماست به زنده ماندن پروبیوتیک های موجود در آن در روده کمک می کند.

- نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که افزودن یک قاشق غذاخوری عسل به یک کاسه ماست به زنده ماندن پروبیوتیک های موجود در آن در روده کمک می کند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، انسان ها عاشق غذا و نوشیدنی و ترکیب مواد غذایی مختلف با هم هستند.

ما ده ها هزار سال است که این کار را انجام می دهیم.

ماست یکی از غذاهای مورد علاقه مردم سراسر دنیاست.

ماست های معمولی با تخمیر شیر و با عوامل باکتریایی لاکتوباسیلوس و استرپتوکوک تولید می شوند.

ماست های پروبیوتیک نیز با سویه های پروبیوتیک مانند بیفیدوباکتریوم(Bifidobacterium animalis) شکل می گیرند.

شواهد فزاینده ای وجود دارد که نشان می دهد مصرف پروبیوتیک ها بر خلق و خو و سلامت روده تأثیر مثبت می گذارد.

اکنون محققان دانشگاه ایلینویز اوربانا-شمپین در دو مطالعه پیشگامانه، تأثیری را که افزودن عسل به ماست بر میکروبیوم روده دارد، بررسی کرده اند.

هانا هولشر دانشیار دپارتمان علوم غذایی و تغذیه انسانی و علوم کشاورزی و محیط زیست در دانشگاه ایلینویز و نویسنده مسئول هر دو مطالعه می گوید: ما به ترکیب ماست و عسل که در رژیم غذایی مدیترانه ای رایج است و چگونگی تأثیر آن بر میکروبیوم دستگاه گوارش


برچسب ها: پروبیوتیک - پروبیوتیک ها - نتایج تحقیقات - ماست - روده - دانشگاه ایلینویز - غذاخوری
آخرین اخبار سرویس:

افزودن عسل به ماست سلامت روده را بهبود می بخشد

افزودن عسل به ماست سلامت روده را بهبود می بخشد