چای سبز مفید است یا چای سیاه؟کاملیا سیننسیس نام گونه ای از سرده کاملیاست که از برگ های آن چای سیاه و سبز تولید می شود. این نوشیدنی که طرف داران بسیاری دارد، 5 هزار سال پیش ابتدا به دربار پادشاهان و سپس به خانه های مردم راه پیدا کرد. - ابتدا باید بدانیم که چای سیاه و سبز چگونه تولید می شوند. در واقع چگونگی فراوری چای موجب تمایز چای سیاه از سبز می شود. چای سیاه، برخلاف چای سبز، تحت فرایند اکسیداسیون قرار می گیرد و این مرحله باعث تمایز آن از چای سبز می شود. ابتدا برگ های چای در معرض هوا قرار می گیرند تا فرایند اکسیداسیون شروع شود، دقیقا مانند وقتی سیب یا موز مدت طولانی در معرض هوا قرار می گیرند و به رنگ قهوه ای درمی آیند. این فرایند موجب قوی شدن طعم محصول نهایی می شود. چای سبز خیلی کم اکسیده می شود و به همین دلیل رنگ سبز طبیعی آن حفظ می شود و طعم ملایم تری دارد. تفاوت عطر و طعم چای سبز و سیاه طعم چای سیاه قوی و کاملا مشخص و رنگ آن با توجه به مدت زمان دم کشیدن، از کهربایی تا قهوه ای تیره متغیر است. بعضی از انواع چای سیاه هم طعم مالت، میوه ، دود و ادویه دارند. میان انواع چای ، چای سبز متنوع ترین طعم و عطر را دارد. علفی، گیاهی، آجیلی و گلی بعضی از انواع طعم های این چای هستند. برچسب ها: چای سیاه - چای سبز - سیاه - اکسیداسیون - قرار - کاملیا - تولید |
آخرین اخبار سرویس: |