هلو، شیرخشک و گوشت گوسفندی پیشتاز تورم کالاهای خوراکی در یک سال اخیر بودندبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس این آمار منتشر شده سه کالای هلو، شیر خشک و گوشت گوسفندی رتبه های اول تا سوم افزایش تورم نسبت به تیرماه سال گذشته را دارند. - متوسط قیمت کالا های خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور در تیرماه سال جاری، توسط مرکز آمار ملی ایران منتشر شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس این آمار منتشر شده سه کالای هلو، شیر خشک و گوشت گوسفندی رتبه های اول تا سوم افزایش تورم نسبت به تیرماه سال گذشته را دارند. قیمت هلو نسبت به یک سال گذشته 94. 9 درصد، شیرخشک 73. 3 درصد و گوشت گوسفندی 70. 4 درصد افزایش داشته است. لوبیا قرمز، قارچ، پرتقال، هویج فرنگی، خربزه، کشمش پلویی، پیاز و هندوانه از جمله اقلام دیگری هستند که درصد تغییرات قیمت آن ها بیش از 50 درصد بوده است. روغن نباتی جامد، روغن مایع، مرغ ماشینی، پسته و برنج ایرانی درجه یک کالا هایی هستند که درصد تغییرات آن ها در مدت مشابه یک سال منفی بوده و قیمت هایشان به ترتیب 11. 2، 10. 1، 2. 7، 1. 4 و 0. 9 درصد کاهش یافته است. پرتقال، هویج فرنگی و سیب سه اقلام دیگری هستند که درصد تغییر قیمت آن ها نسبت به ماه گذشته منتشر شده است. به ترتیب 27. 7، 21. 4 و 20. 9 درصد قیمت آن ها افزایش پیدا کرده است. برچسب ها: گوشت گوسفندی - افزایش تورم - درصد - افزایش - تیرماه - کالا - گوشت |
آخرین اخبار سرویس: |