مطالب مرتبط:
خواص مویز برای سلامتی؛ از تقویت حافظه تا کاهش وزن
تاکید رییس منطقه سه بازرسی کشور بر اهمیت آموزش مدیریت مصرف
خواص ویتامین e
اطلاعیه کاهش مصرف برق دستگاه های اجرایی فارس
ماجرای تولید پنیر لاکچری با شیر الاغ/خواص بی نظیر شیر الاغ از کاهش وزن تا درمان سرطان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 مرداد 1403 ساعت 16:102024-08-03پزشكي

چگونه عدس را مصرف کنیم که خواص آن از بین نرود؟


حبوبات اکنون به یک عنصر برجسته در بیشتر غذاهای بشری تبدیل شده اند.

- جماران؛ به نقل از مجله سلامتی: عدس دارای طبیعت مناسبی برای رسیدن به پروتیین است.

عدس در رنگ های مختلف موجود است.

انواع رنگ روشن - مانند قرمز، زرد و قهوه ای - بدون پوست هستند و پختن آن زمان کوتاهی می برد.

حدود 10 دقیقه دیگر آماده می شود.

اگرچه عدس حاوی فیبر کمتری هنگام برداشتن پوست است، اما همچنان مقدار زیادی پروتیین را حفظ می کند.

انواع تیره عدس مانند بلوگا و پوی بدون پوست بوده و با در نظر گرفتن انواع پخته شده حدود 30 دقیقه زمان می برد تا پخت آن به مدت 30 دقیقه طول بکشد و زمان پخت به مدت زمان نگهداری عدس نیز بستگی دارد.

.

هر چه سن آن بیشتر باشد پختن آن بیشتر طول می کشد.

عدس باید همیشه پخته شود، سباستین یونگ، صاحب و سرآشپز Wolf s Jung، یک رستوران ارگانیک در هامبورگ، توصیه می کند عدس ها را یک شب خیس کنید و سپس آنها را با آب فراوان بشویید.

یونگ که چندین بار برنده ستاره سبز میشلین شده است، توضیح داد: این مرحله تا حدی عدس را از مواد ناخواسته مانند لکتین پاک می کند، در حالی که فرآیند پخت و پز همچنان آنها را بی ضرر می کند.

به گفته فرانتس هوسلر، کشاورز عدس ارگانیک قدیمی از شهر لاوتراخ در جنوب غربی آلمان، که گفت عدس به چهار نوع با خواص پخت و پز متفاوت تقسیم می شود.


برچسب ها: زمان - انواع - دقیقه - پروتیین - پوست - بدون - حدود
آخرین اخبار سرویس:

چگونه عدس را مصرف کنیم که خواص آن از بین نرود؟

چگونه عدس را مصرف کنیم که خواص آن از بین نرود؟