صدور مجوز 14 شرکت دانش بنیان در حوزه غذامدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از صدور 14 مورد مجوز شرکت دانش بنیان در حوزه غذا خبر داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، عبدالعظیم بهفر، در مورد مجوزها و پروانه های بهداشتی حوزه غذا صادر شده اظهار کرد: بیش از 2000 مورد ثبت منبع خارجی فعال در سامانه تیتک، بیش از 22 هزار عدد ثبت مواد اولیه فعال، بیش از 66 هزار ترخیص مواد اولیه و فرایند شده و حدود 20 هزار عدد میزان کل ترخیص کالاهای استراتژیک و مشمول نمونه برداری در حوزه فراورده های غذایی و آشامیدنی طی سه سال صورت گرفته است. وی با اشاره به ثبت اظهار برای مجوز فعالیت مشاغل خانگی 388 مورد نیز افزود: در حوزه نظارت بر فرورده های لبنی گوشتی و پروتیینی 250 مورد صدور مجوز مصرف، 16500 انبار نگهداری مواد غذایی رتبه بندی شده است. مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه نظارت، عنوان کرد: بیش از 21 هزار بازرسی از کارخانجات، کارگاه ها، انبارها و دیگر موارد انجام شده است که از این تعداد 3281 مورد بازرسی منجر به کشف شد. برچسب ها: سازمان غذا و دارو - شرکت دانش بنیان - حوزه - آشامیدنی - مدیرکل امور - مورد - غذایی |
آخرین اخبار سرویس: |