احتمال بروز مسمومیت از طریق بستنی های سنتیمعاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از افزایش احتمال بروز مسمومیت و عفونت های غذایی از طریق بستنی های سنتی خبر داد. - ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از افزایش احتمال بروز مسمومیت و عفونت های غذایی از طریق بستنی های سنتی خبر داد. دکتر حامد جزجلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه همه ساله با شروع فصل گرما میزان مصرف بستنی ها به خصوص بستنی سنتی افزایش پیدا می کند، افزود: اگر بستنی در شرایط استانداردی تولید و نگهداری نشود احتمال بروز مسمومیت وجود دارد. وی از افزایش نظارت های کارشناسان بهداشت محیط با آغاز فصل تابستان بر مراحل تولید بستنی های سنتی با انجام آزمایش های میکروبی خبر داد و افزود: شیر و فرآورده های آن نقش مهمـی در تـأمین بـسیاری از مواد مغذی از جمله کلسیم و ویتامین B2 در بدن انسان دارند. معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: در بین فرآورده های شیر، بستنی یکی از منابع انرژی است که دو تا سه برابر شیر چربی دارد، مقدار پروتیین آن نیز کمی بیشتر بوده و همانند شیر منبع غنی از ویتامین های اصـلی ازجملـه ویتـامین A، تیـامین، ریبـوفلاوین، نیاسین و ویتامین E است. وی با بیان اینکه بستنی به دو صورت، صنعتی و سنتی تهیه می شود، اظهار کرد: گرچه در روش صنعتی بستنی معمولاً پاستو برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی نیشابور - دانشگاه علوم پزشکی - بستنی - معاون بهداشت - دانشگاه علوم - علوم پزشکی - مسمومیت |
آخرین اخبار سرویس: |