ضرورت استفاده راهپیمایان مراسم اربعین از غذای سالم برای پیشگیری ازمسومیت غذاییراهپیمایان اربعین به دلیل گرمی هوا، جلوگیری از مسمومیت و گرمازدگی از دوغ های پاستوریزه بسته بندی شده استفاده کنند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت نیشابور گفت: استفاده از ماست کم چرب و پاستوریزه، لیمو ترش و یا آبلیمو همراه با غذایی که میل می کنند، برای زائران لازم است همچنین برای جلوگیری از کم آبی و یبوست مقادیر مناسبی آب بسته بندی همراه داشته باشند. ابولفضل آهی افزود: زائران باید از مصرف یخ هایی که در شرایط غیر بهداشتی و روی زمین نگهداری و یا خرد می شوند، خودداری کنند و از آب چشمه، نهر و رودخانه برای آشامیدن استفاده نکنند. او گفت: زائران تا حد امکان از مصرف غذا های پرچرب و شور خودداری کنند، تا دچار بیماری های گوارشی نشوند. او گفت: حتما از قاشق های یکبار مصرف استفاده کنند و از خوردن غذا هایی که زود فاسد می شوند، مثل سالادالویه، کباب، غذا های حاوی کشک مثل کشک و بادمجان، ماهی و یا غذا های حاوی سس مایونز پرهیز کنند. برچسب ها: استفاده - پاستوریزه - زائران - بسته بندی - خبرگزاری صداوسیما - سلامت محیط و کار - معاونت بهداشت |
آخرین اخبار سرویس: |