جهش بخش کشاورزی استان به سمت محصولات دانش بنیان، حیدرپور با اشاره به اقدامات مهم مرکز تحقیقات برای ارتقای ظرفیت تولیدات بخش کشاورزی افزود: اقدامات اولیه در این مرکز برای توسعه اقتصادی اصلاح و افزایش تولید غلات و در راس آن گندم بود که از 250 کیلوگرم در هکتار آن را به حدود 7 تن در هکتار برسانیم. وی با اشاره به نقش پررنگ مرکز تحقیقات در امنیت غذایی گفت: در سال 1401 کمیته ای با حضور 26 دستگاه اجرایی فعال و سند ده ساله دانش بنیان امنیت غذایی برای تحقق ابلاغ شد. حیدرپور افزود: هم اکنون 125 میلیون تن محصولات کشاورزی و باغی در استان داریم که باید با منابع فعلی به 165 میلیون تن برسد. رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان اضافه کرد: برای تولید محصولات هدف گذاری شده نیاز به همراهی بخش خصوصی و مردم است و مردم باید برنامه ها را بپذیرند. حیدرپوربا اشاره به سند الگوی کشت گفت: الزامات قانونی در کاهش کشت های آبی وجود دارد و در استان باید از 36 هزار هکتار گندم آبی به 20 هزار هکتار برسد و کشت برنج هم باید کاهش پیدا کند. رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی گفت: یکی از دلایل مصرف بالای کود شیمیایی در استان نبود تنوع در کشت و تولید است و باید به سمت کشت متنوع حرکت کنیم. حیدرپور افزود:یکی از الزامات استان کاشت چغندر قند است که باید نیاز کارخانه قند را در استان تامین کنیم. برچسب ها: مرکز تحقیقات - کشاورزی - امنیت غذایی - تحقیقات - محصولات - بخش کشاورزی - استان |
آخرین اخبار سرویس: |