افزایش 10 درصدی آبزی پروری در استان همدان؛ مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به فعالیت 3 هزار استخر، حوضچه و قنات پرورش ماهی در استان، گفت: سالانه 8 هزار تن ماهی سردابی و گرمابی در این واحد ها تولید می شود. احمد بختیاری گفت: علاوه بر این سالانه بیش از 5 میلیون قطعه انواع ماهی زینتی و زالوی طبی هم تولید می شود که هم در ماهی خوراکی و زینتی و هم زالو، تولید استان همدان نسبت به پارسال 8 تا 10 درصد افزایش داشته است. او همچنین گفت: سالانه مازاد تولید هم به میزان هزار و 500 تن به کشور های روسیه و حوزه خلیج فارس صادر می شود. سرانه مصرف ماهی در استان همدان از یک و نیم کیلو در دو دهه پیش به حدود 8 کیلوگرم در حال حاضر رسیده است و تا سه سال آینده به 12 کیلو خواهد رسید. برچسب ها: استان همدان - استان - تولید - همدان - ماهی - سازمان جهاد کشاورزی - سالانه |
آخرین اخبار سرویس: |