تعیین عیارسنجی و شناسایی ناخالصی زعفران با دستگاه آنالیزور ایرانییک شرکت دانش بنیان با هدف تعیین دقیق عیار زعفران و بررسی تقلب و ناخالصی های زعفران، دستگاه آنالیزور زعفران را عرضه کرده که می تواند با دقت و سرعت بالا، - یک شرکت دانش بنیان با هدف تعیین دقیق عیار زعفران و بررسی تقلب و ناخالصی های زعفران، دستگاه آنالیزور زعفران را عرضه کرده که می تواند با دقت و سرعت بالا، نتایج مورد نظر را ارائه دهد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، محمد جواد کارگر شورکی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: امروزه، صنایع غذایی برای تعیین کیفیت زعفران و تشخیص تقلب، به طور فزاینده ای به روش اسپکتروفتومتری روی آورده اند؛ از این رو سازمان بین المللی استاندارد و سازمان استاندارد ملی ایران روش اسپکتروفتومتری را به عنوان روشی برای ارزیابی کیفیت زعفران و تشخیص تقلب آن تعیین کرده است. وی با اشاره به ساخت این دستگاه در این شرکت، منبع نور، نگهدارنده نمونه، عنصر پراکننده نور (جهت تفکیک نور به اجزای طیفی) و آشکارساز را از بخش های اساسی اسپکتروفتومتر (آنالیزور زعفران مبتنی بر CMOS) برشمرد و گفت: دستگاه آنالیزور زعفران، نور الکترومغناطیسی منبع را به نمونه زعفران از پیش آماده شده می تاباند و پس از جذب بخشی از تابش، مابقی نور را از ماده عبور می دهد و پس از آن، توسط یک توری پراش تجزیه شده و به آشکارساز CMOS می رسد. برچسب ها: زعفران - شرکت دانش بنیان - دانش بنیان - دستگاه - آنالیزور - استاندارد - شرکت |
آخرین اخبار سرویس: |