تولید سالانه یک میلیون و 300 هزار تن خرما در ایرانایران پس از مصر و عربستان سعودی سومین تولیدکننده خرما در جهان است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صدا و سیما ، میانه فصل تابستان معروف به خرماپزان در جنوب کشور است، زمانی که خرما های نارس یا خارک ها تبدیل به رطب و سپس خرما می شود. بر اساس تازه ترین آمار سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد، فائو، سطح زیرکشت خرما در ایران 260 هزار هکتار است و ایران 15 درصد از خرمای جهان را تولید می کند. استان های خوزستان، هرمزگان، بوشهر، فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان بیشترین نخلستان های کشور دارند. حسنی نسب، مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خوزستان گفت پیش بینی می شود 260 هزار تن خرما تولید و به بازار های مختلف داخلی و خارجی عرضه شود. شریفی، کارشناس جهاد کشاورزی خوزستان نیز عمده ارقام خرمایی خوزستان را استعمران، برحی، بریم، زاهدی، گنتار، خضراوی، کبکاب و. معرفی کرد. شیخ زاده، مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان هم گفت: سطح زیر کشت نخیلات استان هرمزگان 38 هزار هکتار است و پیش بینی می کنیم امسال از این سطح بیش از 196 هزار تن محصول برداشت شود. اسلامیان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شادگان گفت: بخشی از خرمای ایران به کشور های جنوب خلیج فارس، آسیای شرقی، آسیای غربی، روسیه و اروپا صادر می شود. برچسب ها: خرما - جهاد کشاورزی - کشاورزی - خوزستان - تولید - ایران - سیستان و بلوچستان |
آخرین اخبار سرویس: |