مطالب مرتبط:
خطر خوردن هسته سیب! | وجود سیانور یا سیانید در هسته سیب | آیا خوردن هسته سیب باعث مرگ می شود؟
خطرات خوردن هسته سیب برای سلامت بدن را جدی بگیرید
فاطمه امینی: تصور دیگری از المپیک داشتم!/ بی تجربه بودم
کشاورزی نوین؛ موز رو با نوشابه ریشه دار کن با سیب پیوند بزن یه میوه جدید تحویلت میده
امینی: تصور دیگری از المپیک داشتم/ دوست داشتم فینالیست می شدم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 مرداد 1403 ساعت 08:002024-07-29پزشكي

عوارض هسته سیب خطرناک تر از تصور شماست


،️ سیب میوه ای سالم و مقوی است و به دلیل تنوع ژنتیک و انعطاف پذیری، پرورش آن آسان است.

علاوه بر این خواص آنتی اکسیدانی سیب به محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو که می تواند منجر به بیماری مختلف شود، کمک می کند.

اما درون این میوه پرخاصیت هسته های تقریبا تلخ سیاه وجود دارد که برخلاف عطر شیرین این میوه، حاوی امیگدالین است.

ماده ی سیانید موجود در هسته سیب وقتی در تماس با آنزیم های گوارشی انسان قرار می گیرد، ترشح می شود.

اگر به طور تصادفی برخی از دانه ها را بخورید، مسمومیت شدید به ندرت رخ می دهد.

سیانور یا سیانید چطور عمل می کند؟سیانید ماده شیمیایی است که به عنوان مهلک ترین سم شناخته می شود.

بسیاری از ترکیبات حاوی سیانید به نام سیانو گلیکوساید هستند که در طبیعت وجود دارند و اغلب در دانه های میوه ها وجود دارند.

امیگدالین یکی از این مواد شیمیایی است.

وقتی دانه های سیب جویده و یا له می شوند، امیگدالین به هیدروژن سیانید تبدیل می شود.

سیانید هیدروژن ماده ی سمی است که از استفاده درست اکسیژن جلوگیری می کند و منجر به مرگ در عرض چند دقیقه در سطوح بالای مصرف می شود.

چقدر سیانید مهلک است؟طبق مراکز کنترل و پیش گیری بیماری ها 0.

2 گرم الی 1.

6 گرم در یک دوز مهلک خوراکی برای یک مرد 70 کیلوگرمی کافی است تا فرد دچار مسمومیت شدید و حتی مرگ ناگهانی شود.


برچسب ها: میوه - شیمیایی - هسته - ماده شیمیایی - مواد شیمیایی - ماده - مسمومیت
آخرین اخبار سرویس:

عوارض هسته سیب خطرناک تر از تصور شماست

عوارض هسته سیب خطرناک تر از تصور شماست