کاهش مرگ و میر نوزادان به دنبال تغذیه با شیر مادرتغذیه با شیر مادر در یک ساعت اول پس از تولد سبب کاهش مرگ ومیر نوزادان می شود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی نیشابورگفت: با تمام آموزش ها و اطلاع رسانی های انجام گرفته در دنیا، طبق آمار سازمان جهانی بهداشت در سال 2018، تنها 40 درصد نوزادان صفر تا شش ماهه سراسر دنیا از تغذیه انحصاری با شیر مادر در این دوره زمانی بهرمند هستند. لیلا شورورزی با تاکید بر این مطلب که از هر 5 نوزادی که متولد می شود 3 نوزاد در ساعات اولیه تولد با شیر مادر تغذیه نمی شوند، افزود: شیر مادر به تنهایی همه نیاز های کودک را تا شروع تغذیه تکمیلی فراهم می کند و این فرصت می تواند رشد و نمو کودک سالم را توسعه دهد. شورورزی گفت: اسهال و پنومونی 2 علت اولیه مرگ در کودکان دنیا محسوب می شوند که تغذیه با شیر مادر می تواند مرگ ناشی از این 2 عامل را کاهش دهد در حالی که این ترکیب مفید و ضروری در شیر خشک ها وجود ندارد. مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی نیشابورافزود: نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می کنند احتمال ابتلای آنها به چاقی، دیابت نوع یک و 2 در دوران نوجوانی و بزرگسالی کمتر است. او گفت:همچنین تغذیه با شیر مادر سبب افزایش ضریب هوشی و افزایش توان یادگیری در کودک می شود. برچسب ها: تغذیه با شیر مادر - شیر مادر - تغذیه - نوزاد - مادر - نوزادان - سازمان جهانی بهداشت |
آخرین اخبار سرویس: |