راهکار حفظ بهداشت محیط موکب ها و کاروان های زیارتی، با توجه به توزیع غذا در ظروف یکبار مصرف با تعداد بالا در طول مراسم عزاداری و همچنین لزوم حفظ سلامت مصرف کنندگان در توزیع مواد غذایی و نوشیدنی به ویژه مواد غذایی و نوشیدنی گرم و داغ، توصیه می شود که از ظروف یکبار مصرف پلی استایرن و پی وی سی شفاف و رنگ روشن استفاده نشود و در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف، از توزیع هر گونه مواد غذایی و نوشیدنی داغ در ظروف یکبار مصرف پلاستیکی خودداری شود. مهران معلم مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به توصیه های ویژه موکب داران و مدیران کاروان های زیارتی اظهار کرد: موکب داران و مدیران کاروان های زیارتی باید از فعالیت افراد دارای علائم بیماری جلوگیری کنند. همچنین تمام افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند. وی با بیان اینکه رعایت بهداشت فردی هنگام ارائه خدمت ضروری است، افزود: هنگام عطسه و سرفه باید از دستمال کاغذی استفاده شود و در صورت نبودن دستمال، از آرنج خمیده استفاده شود. توصیه هایی برای پخت و توزیع بهداشتی غذا در موکب ها معلم بیان کرد: تجهیزات شست وشو و ضدعفونی دست ها باید برای مراجعان به موکب ها فراهم شود. همچنین با اطلاع رسانی تلاش شود از ازدحام جمعیت در اطراف مواکب جلوگیری و از توزیع مواد غذایی و نوشیدنی به شکل فله ای و غیربسته بندی پ برچسب ها: ظروف یکبار مصرف - یکبار مصرف - مواد غذایی - بهداشت - ظروف یکبار مصرف پلاستیکی - نوشیدنی - توزیع |
آخرین اخبار سرویس: |