پیاده روی اربعین با تغذیه سالمگروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک به زائران پیاده روی اربعین حسینی چند توصیه ارائه کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک ؛ رییس گروه تغذیه معاونت بهداشت اراک خطاب به زائران اربعین گفت: برای پیشگیری از یبوست بجای نان لواش، از نان هایی که سبوس بیشتری دارند، استفاده شود. مواد غذایی مُلَیِن مثل انجیر و آلو همراه داشته باشید. در طول راه از آجیل هایی مانند نخودچی، کشمش، خرما خشک به جای خرما، توت خشک، انجیر خشک و نیز لیموترش استفاده کنید. نسرین یادگاری افزود: به دلیل گرمی هوا از مصرف غذا های حاوی نمک زیاد و چای خودداری کنید؛ چرا که مصرف نمک زیاد باعث افزایش تشنگی و از دست دهی آب بدن می شود و می تواند شما را مستعد گرمازدگی کند، برای پیشگیری از گرمازدگی شربت های خاکشیر و تخم شربتی را تهیه و میل کنید. تا حد امکان از مصرف غذ اهای پرچرب و شور خودداری کرده تا دچار بیماری های گوارشی نشوید. او گفت: غذا هایی مثل سالاد الویه، کباب، غذا های حاوی کشک مثل کشک بادمجان، ماهی یا سس مایونز را که زود فاسد می شود، همراه نداشته باشید. توجه کنید: مصرف غذ اهای گرم از سلامت بیشتری نسبت به غذ اهای سرد برخوردار است چرا که حرارت غذا منجر به از بین رفتن میکروب های موجود در مواد غذایی شده و احتمال مسمومیت آن را کاهش می دهد. برچسب ها: پیاده روی اربعین - دانشگاه علوم پزشکی اراک - پیاده روی اربعین حسینی - اربعین - پیاده روی - دانشگاه علوم پزشکی - گرمازدگی |
آخرین اخبار سرویس: |