طرز تهیه دلمه برگ گیلاس ساده و خوشمزهدر این گزارش طرز تهیه دلمه برگ گیلاس را به شما آموزش می دهیم. - آماده سازی برگ های گیلاس: برگ ها را شسته و در آب نمک به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت خیس کنید تا نرم شوند. تهیه مواد میانی: برنج را از قبل بخیسانید و پیاز رنده شده را با گوشت تفت دهید. ادویه ها و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. سبزیجات و برنج را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید. پیچیدن دلمه ها: مواد میانی را در برگ های گیلاس پیچیده و به صورت ایستاده در قابلمه بچینید. پخت دلمه ها: روی دلمه ها آب یا آب گوشت بریزید و به مدت 1 تا 1. 5 ساعت بپزید. سرو کردن: دلمه ها را در ظرف سرو بچینید و آب لیمو ترش روی آن ها بریزید. می توانید با ماست، دوغ یا سس انار سرو کنید. برچسب ها: دلمه - گیلاس - طرز تهیه - رب گوجه فرنگی - میانی - گوجه فرنگی - آماده سازی |
آخرین اخبار سرویس: |