تاثیر مصرف سیر در بیماران دیابتیچه به اندازه مکعب های تازه، چه پاشیده یا آغشته به روغن، محققان تایید کرده اند و افزودن مقداری سیر به طور منظم به رژیم غذایی ما می تواند قند و کلسترول خون را کنترل کند. - جماران؛ به نقل از مطالعه ای که در مجله Nutrients منتشر شد: بر اساس تجزیه و تحلیل 22 مطالعه قبلی که شامل 29 کارآزمایی تصادفی کنترل شده انجام شده توسط محققان دانشگاه جنوب شرقی و دانشگاه Xizang Minzu در چین بود، مشخص شد که مصرف سیر با سطوح پایین گلوکز و مقداری گلوکز مرتبط است. انواع مولکول های چربی در بدن گلوکز و چربی ها مواد مغذی ضروری برای بدن هستند که انرژی و پایه طیف وسیعی از عناصر ساختاری را فراهم می کنند. محققان در مقاله منتشر شده خود نوشتند: اختلالات متابولیسم گلوکز و لیپید می تواند منجر به تعدادی از بیماری های مزمن از جمله تصلب شرایین، دیابت و بیماری کبد چرب شود. این چیزی است که سیر می تواند برای جلوگیری از آن مداخله کند. مشخص شد افرادی که سیر را در رژیم غذایی خود گنجانده بودند سطوح گلوکز خون پایین تر، شاخص های کنترل بهتر گلوکز طولانی مدت، کلسترول به اصطلاح "خوب" بیشتر به شکل لیپوپروتیین های با چگالی بالا (HDL) و به اصطلاح"کلسترول" "مضر"کمتر داشتند. برچسب ها: گلوکز - محققان - دانشگاه - بیماران دیابتی - مطالعه - بیماری - کلسترول خون |
آخرین اخبار سرویس: |