کاهش فشارخون و خطرات قلبی با خوردن میوه و سبزیجاتیک کارآزمایی بالینی جدید نشان می دهد که خوردن میوه ها و سبزیجات بیشتر می تواند فشار خون را کاهش دهد و سلامت قلب را با کاهش سطح اسید در بدن بهبود بخشد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازبه نقل از هلث دی نیوز، نتایج کارآزمایی نشان داد افرادی که دو تا چهار فنجان میوه و سبزیجات را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کردند با کاهش فشار خون و کاهش خطر بیماری قلبی و همچنین بهبود سلامت کلیه مواجه بودند. مانیندر کاهلون ، سرپرست تیم تحقیق و دانشیار دانشگاه تگزاس، گفت: این امر از توصیه ما مبنی بر اینکه میوه ها و سبزیجات باید درمان بنیادی برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا باشد، حمایت می کند، زیرا ما به هر سه هدف سلامت کلیه، کاهش فشار خون و کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی با میوه ها و سبزیجات دست می یابیم. به گفته محققان، پزشکان ابتدا باید از مردم بخواهند که میوه ها و سبزیجات بیشتری قبل از شروع مصرف داروهای فشار خون مصرف کنند. دکتر دونالد وسون ، محقق ارشد و پروفسور پزشکی داخلی دانشگاه تگزاس، توضیح داد: مداخلات غذایی برای مدیریت بیماری مزمن اغلب توصیه نمی شوند و حتی کمتر اجرا می شوند، زیرا چالش های زیادی برای وادار کردن بیماران به اجرای آن ها وجود دارد. با این وجود، آنها مؤثر هستند و از کلیه و قلب و عروق محافظت می کنند. برچسب ها: سبزیجات - فشار خون - کاهش - میوه ها - میوه و سبزیجات - کاهش فشار خون - فشار |
آخرین اخبار سرویس: |