مطالب مرتبط:
شستشوی صحیح میوه و سبزیجات: تضمینی برای سلامتی
راز های تکان دهنده ای که درون میوه ها و سبزیجات شسته نشده پنهان است
راز های تکان دهنده ای که درون میوه ها و سبزیجات شسته نشده پنهان است
هشدار به مدیریت شهری کرج درباره خطرات گود ناصربخت
تبریک ویژه فرهاد مجیدی به دروازه بان استقلال با قلبی آبی+ عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 مرداد 1403 ساعت 05:502024-08-14پزشكي

کاهش فشارخون و خطرات قلبی با خوردن میوه و سبزیجات


یک کارآزمایی بالینی جدید نشان می دهد که خوردن میوه ها و سبزیجات بیشتر می تواند فشار خون را کاهش دهد و سلامت قلب را با کاهش سطح اسید در بدن بهبود بخشد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازبه نقل از هلث دی نیوز، نتایج کارآزمایی نشان داد افرادی که دو تا چهار فنجان میوه و سبزیجات را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کردند با کاهش فشار خون و کاهش خطر بیماری قلبی و همچنین بهبود سلامت کلیه مواجه بودند.

مانیندر کاهلون ، سرپرست تیم تحقیق و دانشیار دانشگاه تگزاس، گفت: این امر از توصیه ما مبنی بر اینکه میوه ها و سبزیجات باید درمان بنیادی برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا باشد، حمایت می کند، زیرا ما به هر سه هدف سلامت کلیه، کاهش فشار خون و کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی با میوه ها و سبزیجات دست می یابیم.

به گفته محققان، پزشکان ابتدا باید از مردم بخواهند که میوه ها و سبزیجات بیشتری قبل از شروع مصرف داروهای فشار خون مصرف کنند.

دکتر دونالد وسون ، محقق ارشد و پروفسور پزشکی داخلی دانشگاه تگزاس، توضیح داد: مداخلات غذایی برای مدیریت بیماری مزمن اغلب توصیه نمی شوند و حتی کمتر اجرا می شوند، زیرا چالش های زیادی برای وادار کردن بیماران به اجرای آن ها وجود دارد.

با این وجود، آنها مؤثر هستند و از کلیه و قلب و عروق محافظت می کنند.


برچسب ها: سبزیجات - فشار خون - کاهش - میوه ها - میوه و سبزیجات - کاهش فشار خون - فشار
آخرین اخبار سرویس:

کاهش فشارخون و خطرات قلبی با خوردن میوه و سبزیجات

کاهش فشارخون و خطرات قلبی با خوردن میوه و سبزیجات