مطالب مرتبط:
تاثیر ترور اسماعیل هنیه از غرب تا شرق
قزاقستان به دنبال نقش آفرینی بیشتر در صحنه استراتژیک آسیا
اعزام نخستین دختر موتورسوار ایرانی به کاپ آسیا در تایلند 
اعزام نخستین دختر موتورسوار ایرانی به کاپ آسیا در تایلند 
اعزام نخستین دختر موتورسوار ایرانی به کاپ آسیا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 مرداد 1403 ساعت 22:352024-08-10اقتصادي

قدمت دیرینه نودل در شرق آسیا و ماکارونی در غرب و مدیترانه


سوال های بسیاری مطرح است که نودل و ماکارونی یا همان رشته ابتدا در کجا تولید و مصرف شده است؟ محور اصلی پاسخ به این پرسش، تکامل تولید گندم، میزان تولید، - سوال های بسیاری مطرح است که نودل و ماکارونی یا همان رشته ابتدا در کجا تولید و مصرف شده است؟ محور اصلی پاسخ به این پرسش، تکامل تولید گندم، میزان تولید، افزایش مصرف آرد و جنس گندم و آرد است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، سه نظریه وجود دارد که آن را به غرب آسیا، چین و ایتالیا مرتبط می دانند و معتقدند که اولین بار رشته نودل از آرد گندم در این مناطق درست شده و به بازار آمده است.

عده ای در مورد نظریه غرب آسیا می گویند که تولید رشته به تمدن بین النهرین و غرب فلات ایران برمی گردد.

زیرا تکامل گندم در این منطقه و از جمله در منطقه الموت قزوین بوده و رشته از آرد گندم در این منطقه تولید و مصرف شده است.

در نتیجه به طور قطع تولید گندم و مصرف آرد و رشته ریشه در ایران داشته است.

غذاهایی مانند آش رشته و رشته پلو نیز ریشه در این فرهنگ باستانی دارد.

اما به تدریج متناسب با بارندگی و خاک مناسب در سراسر جهان، تولید گندم در شرق و غرب عالم بیش از ایران افزایش یافته و در نتیجه نودل و ماکارونی نیز در این کشورها شهرت بیشتری یافته است.


برچسب ها: تولید - تولید گندم - گندم - رشته - ماکارونی - مصرف - محور اصلی
آخرین اخبار سرویس:

قدمت دیرینه نودل در شرق آسیا و ماکارونی در غرب و مدیترانه

قدمت دیرینه نودل در شرق آسیا و ماکارونی در غرب و مدیترانه