مطالب مرتبط:
رتبه چهارم آذربایجان غربی در تولید گوشت قرمز در کشور
اجرای یکهزار و 600 مصوبه رفع موانع بخش تولید در آذربایجان غربی
40 درصد از نخ پلی استر کشور در چهارمحال و بختیاری تولید می شود
برپایی نمایشگاه نقاشیخط در نگارخانه حوزه هنری آذربایجان غربی
پیش بینی برداشت بیش از 400 هزار تن گوجه فرنگی از مزارع آذربایجان غربی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 مرداد 1403 ساعت 17:502024-08-05اقتصادي

تولید شش درصد از گوشت قرمز کشور در آذربایجان غربی


دامداران آذربایجان غربی سالانه 6 درصد از گوشت قرمز تولید ی کشور معادل 57 هزار تن را تولید و روانه بازار مصرف می کنند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: استان سالانه با تولید بیش از 57 هزار تن گوشت قرمز معادل 6 درصد از تولید کشور در جایگاه چهارم تولید این محصول در کشور قرار کرفته است.

پرویز بستانچی افزود: بیش از 4 میلیون و 200 هزار راس دام سبک که شامل ده درصد دام کشور است در استان وجود دارد و از این حیث هم استان رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: استان آذربایجان غربی در ردیف استان های ارسال کننده دام به سایر نقاط کشور است به طوری که در یک سال گذشته بیش از 1 میلیون و 200 هزار راس دام زنده از استان به تهران و سایر استان های کشور صادر شده است.

   معاون بهبود تولیدات دامی افزود: در زمینه تامین گوشت قرمز بطور میانگین روزانه 57 تن لاشه کرم دام سنگین و سبک تولید و روانه بازار مصرف استان می شود.

بستانچی از فعالیت 760 واحد مرغداری در استان خبر دا د و گفت: تمامی حلقه های صنعت کوشت مرغ شامل مزارع مرغ اجداد، مرغ مادر گوشتی، کشتارگاه تمام اتومکاتیک، کارخانجات جوجه کشی و خوراک دام در استان تکمیل شده است.


برچسب ها: آذربایجان غربی - معاون بهبود تولیدات دامی - آذربایجان - تولید - استان - استان آذربایجان غربی - کشور
آخرین اخبار سرویس:

تولید شش درصد از گوشت قرمز کشور در آذربایجان غربی

تولید شش درصد از گوشت قرمز کشور در آذربایجان غربی