اقدامات بهداشتی برای تامین سلامت فرآورده های خام دامی در اربعینسرپرست اداره کل دامپزشکی البرز از اقدامات بهداشتی و قرنطینه ای این اداره کل برای تامین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده در مواکب اربعین حسینی خبر داد. - کرج- سرپرست اداره کل دامپزشکی البرز از اقدامات بهداشتی و قرنطینه ای این اداره کل برای تامین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده در مواکب اربعین حسینی خبر داد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دامپزشکی البرز، علیرضا رفیعی پور ضمن تسلیت فرار رسیدن اربعین حسینی، اظهار کرد: در راستای تسهیل انتقال فراورده های خام دامی (گوشت قرمز، گوشت مرغ و تخم مرغ) مورد مصرف مواکب اربعین حسینی به شهرهای مرزی همجوار کشور با عراق و نیز صادرات این فرآورده ها به آن کشور، همچنین در جهت اطمینان از سلامت بهداشتی این فرآورده ها و تأمین امنیت غذایی زوار حسینی (ع) اقدامات و تمهیداتی از سوی اداره کل دامپزشکی استان اندیشیده شده و در حال اجرا است. وی تصریح کرد: دامپزشکی استان برای اطمینان از سلامت و بهداشت نذورات، اقدام به تشکیل اکیپ های سیار کرده که در سراسر استان مستقر هستند. رفیعی پور ادامه داد: این اکیپ ها وظیفه دارند تا نظارت های شرعی و بهداشتی را در تمامی مراحل ذبح دام و توزیع فرآورده های دامی به دقت انجام دهند. برچسب ها: اربعین حسینی - دامپزشکی البرز - بهداشت - فرآورده - اداره کل دامپزشکی - اداره کل - اربعین |
آخرین اخبار سرویس: |