مطالب مرتبط:
مهار آتش سوزی 2 دستگاه خودرو در رضویه مشهد
مهار آتش سوزی در جنگل های خرم آباد
(ویدئو) سگ بازیگوش با جویدن پاوربانک خانه را به آتش کشید!
گفتگوی وزرای دفاع آمریکا و مصر درباره منطقه و آتش بس در غزه
مهار آتش سوزی بیش از 12 هکتار از پهنه تالابی پارک ملی بوجاق کیاشهر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 مرداد 1403 ساعت 15:502024-08-09اقتصادي

شالیکاران از آتش زدن کاه و کُلش برنج خودداری کنند


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت با تشریح مضرات سوزاندن کاه و کلش از شالیکاران خواست تا از این کار خودداری کنند.

- محمدرضا یوسف نژاد در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هر ساله با آغاز برداشت محصول برنج شاهد آتش زدن کاه و کلش در پایان برداشت محصول توسط برخی از شالیکاران در این شهرستان هستیم که این اقدام آنان مضرات زیادی به همراه دارد از این رو ضروری است تا برنجکاران از این کار جلوگیری کنند.

وی با تشریح مضرات سوزاندن کاه و کلش افزود: ایجاد آلودگی های زیست محیطی به ویژه آلودگی هوا، از بین رفتن سرمایه ملی به عنوان منبع تولید علوفه و کود آلی، ایجاد ناراحتی برای بیماران تنفسی، کاهش حاصلخیزی خاک، از بین رفتن موجودات زنده مفید داخل خاک و کاهش دید رانندگان و افزایش بروز تصادفات جاده ای از مضرات سوزاندن کاه و کلش است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت با اشاره به فواید استفاده از کاه و کلش خاطر نشان کرد: کشاورزان می توانند به جای سوزاندن کاه و کلش برنج از آن استفاده کنند و از این طریق مانع آلودگی های زیست محیطی شوند.

یوسف نژاد افزایش درآمد شالیکاران از طریق جمع آوری، بسته بندی و فروش را یکی از فواید استفاده از کاه و کلش برنج عنوان کرد و افزود: استفاده از کاه و کلش در دامداری های سنتی موجب کاهش هزینه های تولید و کاهش واردات علوفه می شود


برچسب ها: کاه و کلش - شالیکاران - برداشت محصول - جهاد کشاورزی - سوزاندن - شهرستان - شهرستان شفت
آخرین اخبار سرویس:

شالیکاران از آتش زدن کاه و کُلش برنج خودداری کنند

شالیکاران از آتش زدن کاه و کُلش برنج خودداری کنند