مطالب مرتبط:
وزیران پولسازترین وزارتخانه ایران را بشناسید/ یازدهمین وزیر کیست؟
مهروز ساعی:مردم ایران برای موفقیت تکواندو دعا کنند
شگفتی تکواندوکار 19 ساله ایران | اخبار ورزشی
مردم ایران برای موفقیت تکواندو دعا کنند/ تحلیل جذاب از دختر شگفتی ساز تکواندو
حرکت زیبای تیم ملی ایران برای کشتی گیر هموطنی که با دوبنده آذربایجان به میدان رفت+ فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 مرداد 1403 ساعت 12:052024-08-08اقتصادي

پایتخت آبغوره ایران را بشناسید


ملایر به دلیل شرایط اقلیمی و خاک مناسب، برای کشت انگور و تولید غوره بسیار مناسب است.

باغداران در این منطقه به طور عمده به کشت انگور اختصاص داده اند و سه درصد از کل انگور تولید شده ملایر به آبغوره تبدیل می شود.

- ملایر؛ شهر جهانی انگور واقع در جنوب در استان همدان ایران است که به عنوان شهر غوره ایران شناخته می شود، این شهر به دلیل تولید آبغوره های با کیفیت و مرغوب که از انگور های محلی تهیه می شوند، معروف است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی بوده و دارای اسید های آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند است و به دلیل داشتن اسید، ترش مزه است.

غوره و آبغوره در آشپزی ایرانی کاربرد فراوان دارد و از سوغاتی های شهر های مختلف ایران است.

آبغوره هم به شکل خانگی و هم صنعتی تولید می شود و برای طعم دادن و ترش کردن غذا به کار می رود.

ملایر به دلیل شرایط اقلیمی و خاک مناسب، برای کشت انگور و تولید غوره بسیار مناسب است.

باغداران در این منطقه به طور عمده به کشت انگور اختصاص داده اند و سه درصد از کل انگور تولید شده ملایر به آبغوره تبدیل می شود.

با توجه به کیفیت بالای غوره تولیدی در ملایر، این شهر به یکی از مراکز معتبر تولید این نوشیدنی سنتی در ایران تبدیل شده است و محصولات آن به


برچسب ها: اسید - انگور - ایران - تولید - ملایر - آشپزی ایرانی - شرایط اقلیمی
آخرین اخبار سرویس:

پایتخت آبغوره ایران را بشناسید

پایتخت آبغوره ایران را بشناسید