کشت برنج پایدارتر: استارتاپی که انتشار متان را 50 درصد کاهش می دهدروش های سنتی کشت برنج باعث تولید مقادیر زیادی متان (یکی از قدرتمندترین گازهای گلخانه ای) می شود. در ادامه به بررسی استارتاپ Rize می پردازیم که با هدف کاهش انتشار متان و بهبود کسب وکار کشاورزان، - روش های سنتی کشت برنج باعث تولید مقادیر زیادی متان (یکی از قدرتمندترین گازهای گلخانه ای) می شود. در ادامه به بررسی استارتاپ Rize می پردازیم که با هدف کاهش انتشار متان و بهبود کسب وکار کشاورزان، به کشاورزان برنج در جنوب شرقی آسیا کمک می کند. برنج یکی از مهم ترین محصولات غذایی جهان است که تقریباً نیمی از جمعیت کره زمین را تغذیه می کند. با این حال، روش های سنتی کشت برنج باعث تولید مقادیر زیادی متان (یکی از قدرتمندترین گازهای گلخانه ای) می شود. در ادامه به بررسی استارتاپ Rize می پردازیم که با هدف کاهش انتشار متان و بهبود کسب وکار کشاورزان، به کشاورزان برنج در جنوب شرقی آسیا کمک می کند. کاهش انتشار متان در کشت برنج به گزارش سایت قطره و به نقل ازیورونیوز، بر اساس گزارش اتحادیه جهانی آب وهوا و سلامت، 42 درصد انتشار جهانی متان در بخش کشاورزی اتفاق می افتد که هشت درصد آن از کشت برنج ناشی می شود. علت این انتشار بالا، غرقابی کردن شالیزارهاست که شرایط بی هوازی ایجاد می کند و در آن میکروارگانیسم های متان یک گاز گلخانه ای قدرتمند، با ظرفیت گرمایش 80 برابر دی اکسید کربن برا برچسب ها: کشاورزان - قدرتمندترین - روش های سنتی - استارتاپ - کشت برنج - متان - برنج |
آخرین اخبار سرویس: |