مطالب مرتبط:
خواص این میوه در مقابله با پیری و سرطان
طرز تهیه حریره گردو برای نوزاد؛ خواص شگفت انگیز آن
خواص فراوان آب گوجه فرنگی برای سلامت پوست و مو و لاغری
خواص هلو برای کبد چرب
خزر خواص خود را از دست می دهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 مرداد 1403 ساعت 01:302024-08-19پزشكي

مرزه؛ خواص بی نظیر و کاربردهای آن در آشپزی


هر وقت اسم سبزی مرزه را می شنویم، طعم تند و لذیذ آن به یادمان می آید، اما بیشتر ما این گیاه خوش عطر را که به غذاهایمان طعم دلپذیری می دهد به خوبی نمی شناسیم.

- در این مطلب، هرآنچه را لازم است درباره این سبزی بدانید، برایتان نوشته ایم.

مرزه گیاهی یک ساله از خانواده نعناعیان است که قسمت های برگ دار ساقه اش در آشپزی استفاده می شود.

سبزی مرزه برگ های سبز کوچک و شکوفه دارد.

از زمان جوانه زدن تا تولید تخم مرزه یک سال طول می کشد، سپس تمام قسمت های آن، از برگ گرفته تا ریشه، کاملا از بین می روند.

خاستگاه مرزه کجاست؟ به گزارش سایت قطره و به نقل ازچطور، هزاران سال است که مردم دنیا برای بهبود طعم غذاهای خود از این گیاه استفاده می کنند.

رومیان و یونانیان باستان 2000 سال قبل این گیاه را پرورش می دادند و از آن هنگام پخت غذاهایشان استفاده می کردند.

مرزه در اروپا بسیار محبوب بود و اروپایی ها از آن به دلیل اینکه بسیار شبیه فلفل بود، استفاده می کردند.

مرزه غیر از اینکه چاشنی بوده، کاربردهای مهم دیگری هم داشته است.

در روم باستان از این گیاه به عنوان داروی تقویت کننده قوای جنسی استفاده می کردند.

بعدها در جنگ جهانی دوم که فلفل کمیاب شد، آلمانی ها موقع پخت وپز از مرزه به جای فلفل استفاده کردند.


برچسب ها: مرزه - استفاده - گیاه - سبزی - اروپا - آشپزی - اروپایی ها
آخرین اخبار سرویس:

مرزه؛ خواص بی نظیر و کاربردهای آن در آشپزی

مرزه؛ خواص بی نظیر و کاربردهای آن در آشپزی