مرزه؛ خواص بی نظیر و کاربردهای آن در آشپزیهر وقت اسم سبزی مرزه را می شنویم، طعم تند و لذیذ آن به یادمان می آید، اما بیشتر ما این گیاه خوش عطر را که به غذاهایمان طعم دلپذیری می دهد به خوبی نمی شناسیم. - در این مطلب، هرآنچه را لازم است درباره این سبزی بدانید، برایتان نوشته ایم. مرزه گیاهی یک ساله از خانواده نعناعیان است که قسمت های برگ دار ساقه اش در آشپزی استفاده می شود. سبزی مرزه برگ های سبز کوچک و شکوفه دارد. از زمان جوانه زدن تا تولید تخم مرزه یک سال طول می کشد، سپس تمام قسمت های آن، از برگ گرفته تا ریشه، کاملا از بین می روند. خاستگاه مرزه کجاست؟ به گزارش سایت قطره و به نقل ازچطور، هزاران سال است که مردم دنیا برای بهبود طعم غذاهای خود از این گیاه استفاده می کنند. رومیان و یونانیان باستان 2000 سال قبل این گیاه را پرورش می دادند و از آن هنگام پخت غذاهایشان استفاده می کردند. مرزه در اروپا بسیار محبوب بود و اروپایی ها از آن به دلیل اینکه بسیار شبیه فلفل بود، استفاده می کردند. مرزه غیر از اینکه چاشنی بوده، کاربردهای مهم دیگری هم داشته است. در روم باستان از این گیاه به عنوان داروی تقویت کننده قوای جنسی استفاده می کردند. بعدها در جنگ جهانی دوم که فلفل کمیاب شد، آلمانی ها موقع پخت وپز از مرزه به جای فلفل استفاده کردند. برچسب ها: مرزه - استفاده - گیاه - سبزی - اروپا - آشپزی - اروپایی ها |
آخرین اخبار سرویس: |