آنغوزه داروی مفید یا گیاه بدبو؟آنغوزه یک گیاه بسیار مفید است که دارای خواص و فواید فوق العاده ای می باشد، کمک به تسکین آسم، تسکین سردرد، درمان آکنه و کنترل ریزش مو تنها نمونه ای از خواص این گیاه پرخاصیت است. - آنغوزه در گیاه شناسی استفاده های زیادی در زمینه دستگاه گوارش، سبزی و مزه دار کردن غذا دارد دارای تاریخچه غنی در داروهای آیورودا و غذاهای هندی است. بسیاری از افراد بوی این گیاه را زننده می دانند اما چگونگی استفاده از این گیاه جالب است و می توانند صحت غذای هندی خود را افزایش دهند. برخی نکات را در مورد آنغوزه دنبال کنید. به گزارش سایت قطره و به نقل ازنمناک، کشورهای تولید کننده اصلی:افغانستان، ایران، ترکستان. آنغوزه عمدتا از ایران و افغانستان وارد هند می شود. بخشی از آنغوزه وارداتی پس از مقداری پردازش و ارزش افزوده دوباره به کشورهای مختلف صادر می شود. روش برداشت / کاشت : آنغوزه از بریدگی های روی ریشه ها و ساقه های گیاهان به دست می آید. معمولا گیاهان ترش 5 ساله ریشه های بسیار ضخیم و گوشتی می دهند. قسمت بالایی ریشه برهنه شده و ساقه در نزدیکی تاج بریده می شود. سطح آن توسط ساختار گنبد شکل و شاخه های کوچک پوشانده شده است. آب شیری از سطح برش آن ترشح می شود در معرض هوا قرار می گیرد و پس از چند روز سفت و رزین ترشح- می شود. برچسب ها: آنغوزه - گیاه - افغانستان - ایران و افغانستان - استفاده - کشورهای مختلف - ارزش افزوده |
آخرین اخبار سرویس: |