مطالب مرتبط:
موکب های قرآنی تک نفره میزبان زائران اربعین حسینی(ع)
موکب های قرآنی تک نفره میزبان زائران اربعین حسینی(ع) + فیلم
60 درصد زائران اربعین مرز مهران را برای تردد انتخاب کردند
اطلاعیه جدید برای زائران اربعین حسینی
بیمه معلم حامی زائران اربعین حسینی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 مرداد 1403 ساعت 13:502024-07-31پزشكي

زائران اربعین به سلامت آب مصرفی توجه داشته باشند


شهرکرد_مسوول بیماری های منتقله از طریق آب و غذا مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت:زائرین اربعین سعی کنند از آبی استفاده کنند که از سلامت آن مطمئن هستند.

- اکبر حسینی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بیماری های منتقله از طریق آب و غذا توأم با یکدیگر است و نمی توان انتقال یک بیماری را فقط مربوط به آب یا غذا دانست و از همین رو این بیماری ها باید با هم بررسی شوند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر با افزایش مسافرت ها و افزایش مصرف غذاهای فست فودی و آماده در بین مردم بیماری های منتقله از طریق آب و غذا نه فقط در کشور که در تمام دنیا به یک مشکل بهداشتی تبدیل شده است، همچنین تبادلات غذایی و تجارت هایی که در سطح دنیا انجام می شود، خشک سالی، فقر، بلایای طبیعی و معضلات ناشی از جنگ، طغیان بیماری های منتقله از طریق آب و غذا را در جای جای دنیا افزایش داده است.

مسئول برنامه بیماری های منتقله از طریق آب و غذا مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: عوامل میکروبی ایجادکننده بیماری های منتقله بیش از 250 مورد است که این عوامل شامل انواع باکتری ها و سموم ایجاد شده توسط آن ها، ویروس ها مانند نوروویروس ها، انواع انگل ها و… هستند.

حسینی یادآور شد: سموم بوتولیسم یکی از سموم خطرناک در کنسروها و کمپوت ها است که بسیار خطرناک بوده و برای حذف آن از این مواد


برچسب ها: بیماری ها - بیماری - افزایش - چهارمحال و بختیاری - دنیا - اربعین - بهداشت
آخرین اخبار سرویس:

زائران اربعین به سلامت آب مصرفی توجه داشته باشند

زائران اربعین به سلامت آب مصرفی توجه داشته باشند