زائران اربعین به سلامت آب مصرفی توجه داشته باشندشهرکرد_مسوول بیماری های منتقله از طریق آب و غذا مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت:زائرین اربعین سعی کنند از آبی استفاده کنند که از سلامت آن مطمئن هستند. - اکبر حسینی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بیماری های منتقله از طریق آب و غذا توأم با یکدیگر است و نمی توان انتقال یک بیماری را فقط مربوط به آب یا غذا دانست و از همین رو این بیماری ها باید با هم بررسی شوند. وی تصریح کرد: در حال حاضر با افزایش مسافرت ها و افزایش مصرف غذاهای فست فودی و آماده در بین مردم بیماری های منتقله از طریق آب و غذا نه فقط در کشور که در تمام دنیا به یک مشکل بهداشتی تبدیل شده است، همچنین تبادلات غذایی و تجارت هایی که در سطح دنیا انجام می شود، خشک سالی، فقر، بلایای طبیعی و معضلات ناشی از جنگ، طغیان بیماری های منتقله از طریق آب و غذا را در جای جای دنیا افزایش داده است. مسئول برنامه بیماری های منتقله از طریق آب و غذا مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: عوامل میکروبی ایجادکننده بیماری های منتقله بیش از 250 مورد است که این عوامل شامل انواع باکتری ها و سموم ایجاد شده توسط آن ها، ویروس ها مانند نوروویروس ها، انواع انگل ها و… هستند. حسینی یادآور شد: سموم بوتولیسم یکی از سموم خطرناک در کنسروها و کمپوت ها است که بسیار خطرناک بوده و برای حذف آن از این مواد برچسب ها: بیماری ها - بیماری - افزایش - چهارمحال و بختیاری - دنیا - اربعین - بهداشت |
آخرین اخبار سرویس: |