کشت برنج در شالیزار های مازندرانتولید محصول برنج به طور کلی از سه مرحله اصلی کاشت، داشت و برداشت تشکیل شده که این مراحل با توجه به زمان بندی مناسب توسط کشاورزان انجام می شود. کاشت برنج در شمال ایران رسم و رسوم خاص خود را داشته و جز جدایی ناپذیری از فرهنگ مردم شده است. استان مازندران با حدود 214 هزار هکتار سطح زیر کشت اول، محصول برنج و حدود 110 هزار هکتار کشت دوم و با تولید سالیانه حدود یک میلیون و 420 هزار تن شلتوک 45 درصد تولید برنج کشور را به خود اختصاص می دهد. در نواحی جلگه ای استان مازندران، همچون شالیزار های شهرستان های فریدون کنار، آمل، بابلسر، محمودآباد، نور، جویبار بیشتر ارقام سنتی و مرغوب نظیر طارم محلی و بی نام کشت می شود و ارقام پرمحصول همچون، فجر و خزر بیشتر در شالیزار های شهرستان های بابل، آمل، ساری، نکا کشت می شود. برچسب ها: استان مازندران - مازندران - شالیزار - برنج - تولید - محصول - شهرستان |
آخرین اخبار سرویس: |