ضرورت خرید ماهی از فروشگاه های معتبربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، رییس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: ماهی تازه حالت لغزنده و غیر جسبنده دارد و در اثر فشار با انگشت، سریع به حالت اولیه بر می گردد. دکتر محمد سیاح افزود: آبشش ماهی تازه، تمیز، روشن، درخشان و بدون مایع چسبنده است. ماهی مانده، آبشش خشک و رنگ خاکستری تیره دارد. او گفت:درخشنده و برجسته بودن چشم ماهی مهم در غیراین صورت ماهی کهنه است. رییس دامپزشکی مشهد افزود:فلس ماهی براق، محکم و چسبیده به بدن ماهی است ولی وقتی ماهی مانده است فلس براقیت خود را از دست داده و به راحتی از پوست جدا می شود. او گفت:ماهی تازه را حداکثر تا 2 روز می توان در یخچال و 2 ماه در فریزر نگهداری وماهی یخ زده را به محض باز شدن یخ باید استفاده کرد. سیاح گفت: با توجه به استقبال شهروندان از خرید ماهی تازه و منجمد و به منظور ایجاد اطمینان از سلامت آبزیان عرضه شده در فروشگاه ها و تغذیه سالم تر، در خصوص خرید و نگهداری ماهی رعایت توصیه های بهداشتی ضروری است. برچسب ها: ماهی - دامپزشکی - استقبال شهروندان - فروشگاه - دامپزشکی مشهد - رییس - سیاح |
آخرین اخبار سرویس: |