مطالب مرتبط:
8 خاصیت شگفت انگیز خیار برای کودکان که از آن بی خبرید
طرز تهیه نان سیر فست فودی خیلی خوشمزه و بهداشتی
جشن برترین های سال؛ دورهمی بی خاصیت و بدون عواید/ وقتی هیچکس شما را دوست ندارد!
این سبزی بدبوی پر خاصیت را خام بخورید
طرز تهیه نان سیر فست فودی خیلی خوشمزه و بهداشتی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 مرداد 1403 ساعت 09:052024-08-13پزشكي

خوشمزه پر خاصیت


تابه حال فکر کرده اید چرا شکلات ها بافت نرم و دلپذیری دارند؟ چه ماده ای باعث می شود شکلات طعم جذاب خود را حفظ کند و در دهان آب شود؟ کره کاکائو راز خوشمزگی شکلات هاست.

- کره کاکائو نوعی کره گیاهی است که از دانه های کاکائو به دست می آید.

درخت کاکائو نوعی گیاه گرمسیری است که در اطراف خط استوا می روید.

امروزه بیشتر کاکائوی جهان را کشور های غرب آفریقا مثل غنا، نیجریه، کامرون و ساحل عاج تأمین می کنند.

برای تهیه این کره دانه های میوه درخت کاکائو را خشک و برشته می کنند، سپس از این دانه های برشته کره استخراج می شود.

از باقی مانده دانه های کاکائو نیز پودر کاکائو به دست می آید.

کره خالص کاکائو در دمای اتاق جامد است و بوی ملایم شکلات می دهد.

امروزه کره کاکائو کاربرد های زیادی دارد.

این کره ماده ای ضروری برای تولید شکلات است.

علاوه بر این، برای تهیه کرم های پوستی، لوسیون ها و بالم لب از آن استفاده می کنند.

خواص کره کاکائوکره کاکائو فواید زیادی برای بدن دارد؛ از بهبود سلامت قلب و استخوان ها گرفته تا محافظت از پوست و مو.

پزشکان معتقدند برای پوست هم مفید است.

این کره گیاهی پوست را مرطوب نگه می دارد و برای درمان ترک های لب مناسب است.

همچنین از پیری زودرس پوست جلوگیری می کند و التهاب های پوستی را تسکین می دهد.


برچسب ها: کاکائو - شکلات - غرب آفریقا - درخت - ماده - گیاه - ساحل عاج
آخرین اخبار سرویس:

خوشمزه پر خاصیت

خوشمزه پر خاصیت