پرونده ثبت ملی نان قندی سنتی ساوه تشکیل شدرییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ساوه گفت: تشکیل پرونده ثبت ملی نان قندی سنتی ساوه در دستور کار قرار گرفته و هم اکنون این پرونده پس از مستندنگاری کارشناسان میراث فرهنگی به صورت رسمی به جریان افتاده است. - ایسنا/مرکزی رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ساوه گفت: تشکیل پرونده ثبت ملی نان قندی سنتی ساوه در دستور کار قرار گرفته و هم اکنون این پرونده پس از مستندنگاری کارشناسان میراث فرهنگی به صورت رسمی به جریان افتاده است. رضا ایاز افزود: نان سنتی قندی (قطاب) از شیرینی های سنتی شهرستان ساوه است که برای مناسبت های عید و شادی در منازل و برخی قنادی های شهرستان طبخ می شود. وی افزود: پخت شیرینی سنتی(نان قندی) در ساوه با طعم و عطر دلنشینی که دارد همواره مورد توجه مردم و مسافران این شهر قرار داشته است. این نان در روزگار گذشته با فرا رسیدن عید نوروز به عنوان شیرینی برای پذیرایی پخت می شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، به نقل از میراث فرهنگی ساوه، ایاز با تاکید بر اینکه هر منطقه با توجه به سبقه تاریخی خود و فرهنگ و خرده فرهنگها و روشهای زندگی که در طول تاریخ داشته، خصوصیات منحصر به فرد خود و همچنین محصولات خاص خود را برای عرضه دارد، ادامه داد: ثبت ملی این شیرینی در فهرست آثار ناملموس ملی با پیشنهاد سازمان فرهنگی و هنری شهرداری برچسب ها: میراث فرهنگی - گردشگری و صنایع دستی - پرونده - ساوه - سنتی - فرهنگی - تشکیل پرونده |
آخرین اخبار سرویس: |