برداشت محصول گوجی بری در شاهرودگوجی بری محصول جدیدی است که در قالب طرح تغییر الگوی کشت در باغ های شاهرود به بار نشسته است . به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان ،️ گوجی بری میوه ای اندازه کشمش با طعم شیرین بومی قاره آسیا استن که از دو هزار سال پیش در چین کشت می شده است . از سال 1399 کشت این محصول در شاهرود آغاز شد و هم اکنون در 12 هکتار از باغ های این شهلستان گوجی بری کشت می شود آقا بیگی مدیر جهاد کشاورزی،شهرستان شاهرود گفت : نیاز آبی کم، پایین بودن هزینه های کاشت، داشت و برداشت، قدرت سازگاری با انواع خاک و اقلیم ها همچنین صادرات و ارز آوری برای کشور از مهم ترین مزایای این میوه است. میوه دهی این درخچه از خرداد ماه شروع و تا پایان مهر ماه در چند نوبت ادامه دارد، همچنین برگ های این گیاه به عنوان دمنوش مورد استفاده قرار می گیرد. گوجی بری در طب سنتی به عنوان دارو و غذا استفاده می شود . برچسب ها: شاهرود - محصول - تغییر الگوی کشت - استفاده - میوه - دارو و غذا - الگوی کشت |
آخرین اخبار سرویس: |