مطالب مرتبط:
توزیع 120 بسته مواد غذایی بین نیازمندان شهرستان فریدونشهر
کشف انبار 50 میلیارد ریالی مواد غذایی قاچاق در کرج ‏
کشف انبار 50 میلیارد ریالی مواد غذایی قاچاق در کرج ‏
این مواد غذایی ضد التهاب هستند
سه تن مواد غذایی فاسد در سبزوار معدوم شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 مرداد 1403 ساعت 08:452024-07-26پزشكي

عوارض وحشتناک فوت کردن به مواد غذایی


دمیدن بر خوراکی های داغ، باعث ترکیب شدن آن با غذا و به وجود آمدن ماده ای مضر برای بدن می شود به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان ،️ یکی از عادت های بد ما ایرانی ها در هنگام گرسنگی خستگی بیش از اندازه، ذوق خوردن و در مواقعی که بسیار عجله داریم فوت کردن غذاهای بسیار داغ است که در ادامه این مطلب با برخی از عوارض فوت کردن و دمیدن بر روی خوراکی ها و نوشیدنی های داغ آشنا می شوید.

فوت کردن غذاهای داغ موجب پخش بوی بد دهان در محیط پیرامون خود و همچنین انتقال انواع بیماری ها در افراد دیگر که در نزدیکی ما هستند می شود.

آزمایش ها و تحقیقات نشان می دهد که هوای داخل دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن تشکیل شده است.

انسان برای بقای خود نیاز به اکسیژن دارد و بدن او بعد از دریافت اکسیژن (عمل دم) آن را در هنگام بازدم به دی اکسیدکربن تبدیل می کند.

فوت کردن در خوراکی ها و نوشیدنی های داغ همچون (چای، قهوه، شیر، سوپ و.

) باعث ترکیب شدن دی اکسید کربن و اسیدهایی با غذا شده و در اثر این ترکیب ماده ای مضر برای بدن ایجاد می شود که ترکیب آن با خون باعث به وجود آمدن پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و همچنین بر روی باروری مردان نیز تأثیر سوء می گذارد.


برچسب ها: خوراکی ها - خوراکی - اکسیژن - نوشیدنی - دی اکسیدکربن - ما ایرانی ها - عوارض
آخرین اخبار سرویس:

عوارض وحشتناک فوت کردن به مواد غذایی

عوارض وحشتناک فوت کردن به مواد غذایی