مطالب مرتبط:
کارزار واشنگتن از طریق پایتخت های عربی با هدف خویشتنداری ایران
نشست خاص بایدن درباره حمله ایران به اسراییل
پیام هریس پیرامون آمادگی دفاعی آمریکا در برابر ایران
قرعه نسبتاً خوب برای کشتی گیر ایران در المپیک
فیلم/عباس ملکی: بعد از احمدی نژاد کسی ایران را تحویل نمی‎گرفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 مرداد 1403 ساعت 07:402024-08-07پزشكي

ملایر؛ پایتخت آبغوره ایران


غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی بوده و دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند است و به دلیل داشتن اسید، - ایسنا/همدان "غوره " میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی بوده و دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند است و به دلیل داشتن اسید، ترش مزه است.

غوره و آبغوره در آشپزی ایرانی کاربرد فراوان دارد و از سوغاتی های شهرهای مختلف ایران است.

آبغوره هم به شکل خانگی و هم صنعتی تولید می شود و برای طعم دادن و ترش کردن غذا به کار می رود.

ملایر؛ شهر جهانی انگور واقع در جنوب در استان همدان ایران است که به عنوان شهر غوره ایران شناخته می شود، این شهر به دلیل تولید آبغوره های با کیفیت و مرغوب که از انگورهای محلی تهیه می شوند، معروف است.

ملایر به دلیل شرایط اقلیمی و خاک مناسب، برای کشت انگور و تولید غوره بسیار مناسب است.

باغداران در این منطقه به طور عمده به کشت انگور اختصاص داده اند و سه درصد از کل انگور تولید شده ملایر به آبغوره تبدیل می شود.

با توجه به کیفیت بالای غوره تولیدی در ملایر، این شهر به یکی از مراکز معتبر تولید این نوشیدنی سنتی در ایران تبدیل شده است و محصولات آن به دلیل کیفیت بالا، در بازارهای دا


برچسب ها: اسید - ایران - انگور - ملایر - آشپزی ایرانی - شرایط اقلیمی - استان همدان
آخرین اخبار سرویس:

ملایر؛ پایتخت آبغوره ایران

ملایر؛ پایتخت آبغوره ایران