اثر ضدباکتریایی بالای پپتید نوترکیب ساخته شده از شیر شترپژوهشگران دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و دانشگاه فردوسی مشهد در فعالیتی مشترک، تأثیر مثبت یک پپتید نوترکیب ضدباکتریایی (cLF36) ساخته شده از شیر شتر را در مهار عوامل میکروبی تایید کردند. - پژوهشگران دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و دانشگاه فردوسی مشهد در فعالیتی مشترک، تأثیر مثبت یک پپتید نوترکیب ضدباکتریایی (cLF36) ساخته شده از شیر شتر را در مهار عوامل میکروبی تایید کردند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، دکتر جمشید رزم یار، دانشیار دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران درباره تاثیر ضد باکتریایی شیر شتر گفت: شیر شتر از گذشته به عنوان یکی از منابع غذایی مهم با خصوصیات ضد باکتریایی شناخته شده است. پروتیین لاکتوفرین موجود در شیر شتر دارای دو ناحیه پپتید ضدمیکروبی به نام های لاکتوفرامپین و لاکتوفریسین است. عضو هیأت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران با بیان اینکه این پروتیین نقش مهمی در بسیاری از فرآیندهای زیستی از جمله متابولیسم آهن، پاسخ های سیستم ایمنی علیه میکروارگانیسم ها و ممانعت از پراکسیداسیون لیپیدها ایفا می کند، اظهار داشت: پژوهشگران ایرانی (در دانشگاه فردوسی مشهد) با استفاده از فناوری مهندسی ژنتیک، این دو پپتید ضد میکروبی را با استفاده از یک اسید آمینه واسطه لیزین به یکدیگر متصل کرده و یک پپتید برچسب ها: دانشگاه تهران - دانشگاه - شیر شتر - دانشگاه فردوسی مشهد - ضدباکتریایی - دامپزشکی - دانشکده |
آخرین اخبار سرویس: |