بهبود کیفیت و ایمنی پنیر سنتی با یک رنگدانه گیاهیمحققان کشور در یک مطالعه جالب در حوزه صنایع غذایی، با افزودن نوعی رنگدانه گیاهی به پنیر سنتی، خواص آن را ارتقا بخشیده اند. - محققان کشور در یک مطالعه جالب در حوزه صنایع غذایی، با افزودن نوعی رنگدانه گیاهی به پنیر سنتی، خواص آن را ارتقا بخشیده اند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، امروزه، اهمیت سلامت و کیفیت در صنایع غذایی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و بهینه سازی و افزایش ارزش غذایی محصولات غذایی بسیار ضروری است. لذا مطالعاتی که به ارتقای کیفیت و ارزش غذایی محصولات کمک کنند، می توانند تأثیرات مثبت زیادی داشته باشند. با توجه به رشد جمعیت و نیاز به تامین مواد غذایی، نوآوری در تولید انواع پنیر، که یکی از محصولات پرمصرف است، می تواند نیازهای تغذیه ای جامعه را بهتر برآورده کند. پنیر در انواع نرم، نیمه سخت، سخت و خیلی سخت عرضه می شود و دارای ارزش های غذایی بسیاری مانند جلوگیری از پوکی استخوان، بهبود سلامت دندان ها، افزایش وزن به روش سالم و کاهش فشار خون است. از آنجا که پنیر یکی از مواد غذایی اصلی در کشور ما است، عدم رعایت شرایط مناسب و استاندارد در تهیه، تولید، نگهداری و عرضه آن به ویژه در انواع سنتی می تواند به انتقال میکروارگانیسم های بیماری زا منجر شود. برچسب ها: غذایی - صنایع غذایی - محققان کشور - محصولات - پنیر - ارزش غذایی - کیفیت |
آخرین اخبار سرویس: |