مطالب مرتبط:
شاهین پلاس اتوماتیک چه عملکردی دارد؟| شتاب، کیفیت و ایمنی بیشتر
شبیه سازی VAR در حضور وزیر ورزش/ هاشمی: ایمنی آزادی را فدای سرعت نکنیم
ایمنی ایستگاه های قطار سریع السیر در چین چگونه است؟ +ویدئو
آتش نشانی تبریز بر ضرورت رعایت نکات ایمنی در روزهای گرم تاکید کرد
زلزله نسبتا شدید در اردکان: هشدار درباره ایمنی ساختمانها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 مرداد 1403 ساعت 08:352024-07-27اقتصادي

بهبود کیفیت و ایمنی پنیر سنتی با یک رنگدانه گیاهی


محققان کشور در یک مطالعه جالب در حوزه صنایع غذایی، با افزودن نوعی رنگدانه گیاهی به پنیر سنتی، خواص آن را ارتقا بخشیده اند.

- محققان کشور در یک مطالعه جالب در حوزه صنایع غذایی، با افزودن نوعی رنگدانه گیاهی به پنیر سنتی، خواص آن را ارتقا بخشیده اند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، امروزه، اهمیت سلامت و کیفیت در صنایع غذایی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و بهینه سازی و افزایش ارزش غذایی محصولات غذایی بسیار ضروری است.

لذا مطالعاتی که به ارتقای کیفیت و ارزش غذایی محصولات کمک کنند، می توانند تأثیرات مثبت زیادی داشته باشند.

با توجه به رشد جمعیت و نیاز به تامین مواد غذایی، نوآوری در تولید انواع پنیر، که یکی از محصولات پرمصرف است، می تواند نیازهای تغذیه ای جامعه را بهتر برآورده کند.

پنیر در انواع نرم، نیمه سخت، سخت و خیلی سخت عرضه می شود و دارای ارزش های غذایی بسیاری مانند جلوگیری از پوکی استخوان، بهبود سلامت دندان ها، افزایش وزن به روش سالم و کاهش فشار خون است.

از آنجا که پنیر یکی از مواد غذایی اصلی در کشور ما است، عدم رعایت شرایط مناسب و استاندارد در تهیه، تولید، نگهداری و عرضه آن به ویژه در انواع سنتی می تواند به انتقال میکروارگانیسم های بیماری زا منجر شود.


برچسب ها: غذایی - صنایع غذایی - محققان کشور - محصولات - پنیر - ارزش غذایی - کیفیت
آخرین اخبار سرویس:

بهبود کیفیت و ایمنی پنیر سنتی با یک رنگدانه گیاهی

بهبود کیفیت و ایمنی پنیر سنتی با یک رنگدانه گیاهی