تغذیه در شیردهی، رابط سلامت مادر و شیرخوارکارشناس ارشد تغذیه گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر اهمیت توجه به تغذیه مادر شیرده گفت: در صورت تغذیه نادرست و ناکافی در دوران شیردهی، - ایسنا/خوزستان کارشناس ارشد تغذیه گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر اهمیت توجه به تغذیه مادر شیرده گفت: در صورت تغذیه نادرست و ناکافی در دوران شیردهی، مادر بیش از شیرخوار متضرر می شود و با عوارضی مانند پوکی استخوان، مشکلات دندانی، کم خونی و . مواجه خواهد شد. زهرا باقری در گفت وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری هفته جهانی شیر مادر از اول آگوست و اهمیت تغذیه مادران در دوران شیردهی اظهار کرد: تداوم تغذیه با شیر مادر مستلزم مصرف مواد مغذی و مقوی توسط مادر است. تغذیه مناسب مادر در این دوران علاوه بر تامین نیازهای تغذیه ای نوزاد از جمله مواد معدنی و ویتامین ها، برای حفظ بنیه، سلامت و اعتماد به نفس مادر و نیز حفظ و نگهداری ذخایر بدن مادر ضروری است. وی افزود: تغذیه با شیر مادر همچنین موجب بهبود سطح ایمنی بدن شیرخوار در برابر ابتلا به انواع عفونت های حاد تنفسی، اسهال و نیز بازگشت وزن مادر به قبل از بارداری می شود. کارشناس ارشد تغذیه گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: حجم شیر مادر رابطه مستقیم با تکرر شیردهی دارد. برچسب ها: تغذیه - مادر - شیرده - شیردهی - خوزستان - مرکز بهداشت - دوران |
آخرین اخبار سرویس: |