| سه شنبه، 30 مرداد 1403 ساعت 10:452024-08-20اقتصادي
برداشت خیار از سطح 376 هکتار از مزارع شیروان آغاز شده که پیش بینی می شود بیش از 2500 تن خیار شور تولید و روانه بازار شود.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ در شهرستان شیروان سه کارگاه تولید خیارشور دارای مجوز وجود دارد که سالانه بیش از 2500 تن خیار شور تولید و روانه بازار می کنند.
این شهرستان در تولید خیارشور بعد از همدان رتبه دوم تولید خیارشور در کشور را دارد و محصولات تولیدی به استان های مختلف کشور از جمله تهران، اصفهان، کرمان و .
برخی از کشور های همسایه همچون ترکمنستان صادر می شود.
برچسب ها: تولید - خیار - خیار شور - خیارشور - شیروان - کشور - رتبه دوم |
آخرین اخبار سرویس:
|
شیروان رتبه دوم تولید خیار شور در کشور
شیروان رتبه دوم تولید خیار شور در کشور
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.