مطالب مرتبط:
از خواص سنگهای یاقوت در انگشتر زنان و مردان غافل نمانید
این سنگ در زندگی شهریوری ها خواص بی شماری دارد
این سنگ در زندگی شهریوری ها خواص بی شماری دارد
7 خواص شگفت انگیز برگه زردآلو برای کودکان
خواص شاتره که بعد از مصرف آن نصیب شما می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 مرداد 1403 ساعت 07:352024-08-21پزشكي

خواص دارویی دال عدس + طرز پخت


دانه های دال عدس از عدس معمولی کوچکتر است و به رنگ قرمز دیده میشود و طعمی شبیه گوجه فرنگی دارد.

- دال عدس یا عدس قرمز دارای پروتیین متراکم تر و بیشتر از گوشت گاو است و مقدار آهن بالای آن برای درمان کم خونی به خصوص در زمان بارداری مفید است.

دال عدس چیست؟ به گزارش سایت قطره و به نقل ازبیتوته، دانه های دال عدس از عدس معمولی کوچکتر است و به رنگ قرمز دیده میشود و طعمی شبیه گوجه فرنگی دارد.

مهمترین خواص دال عدس عبارتد از تقویت دستگاه گوارش و عملکرد بهتر روده و معده و تحریک اشتها، بهبود جریان خون و پیشگیری از لخته شدن خون در عروق.

خواص دال عدس دال عدس حاوی مقادیر بالای پروتیین، کلسیم، اسید آمینه، فسفر و آهن و ویتامین آ و ویتامین های گره ب و مقدار کمی چربی غیر اشباع است.

درمان درد مفاصل: سالمندانی که درد مفاصل و آرتروز دارند میتوانند از دال عدس به عنون یک خوراکی دارویی برای درمان درد مفاصل استفاده کنند.

بهبود زخم دهان و گلو: برای درمان زخم دهان و گلو میتونید مقداری دال عس را پخته و آبش را چند بار در روز قرقره کنید.

تقویت قلب: منیزیم و فیبر موجود در دال عدس به پیشگیری از بیماری های قلبی کمک میکند و باعث تقویت قلب میشود.

توصیه میشود بیماران قلبی برای حفظ سلامت بدن هفته ای 2 بار دال عدس مصرف نمایید.


برچسب ها: درد مفاصل - گوجه فرنگی - درمان درد - رنگ قرمز - درمان - مفاصل - ویتامین
آخرین اخبار سرویس:

خواص دارویی دال عدس + طرز پخت

خواص دارویی دال عدس + طرز پخت