مطالب مرتبط:
تبدیل تفاله قهوه به الیاف نانومتری قابل استفاده در صنایع غذایی 
تبدیل تفاله قهوه به الیاف نانومتری قابل استفاده در صنایع غذایی
پروژه تبدیل زندگی به گرد و غبار در تالاب ها
قالیباف:برنامه هفتم تبدیل به قانون شده و وزرا باید اجرا کنند
عروسی به جنگی تمام عیار تبدیل شد ! / همدیگر را لت و پار کردند !
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 مرداد 1403 ساعت 11:052024-08-19دانش

تبدیل تفاله قهوه به فیبریل هایی که در حوزه موادغذایی کاربرد دارند


به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تمام قهوه ای که درجهان نوشیده می شود، سالانه بیش از 6 میلیون تن تفاله قهوه در سراسر جهان از خود به جای می گذارد.

- ژاپنی ها روشی ساده و ارزان برای تبدیل تفاله قهوه به الیافی نانومتری ارائه کردند که می توان از این نانومواد در صنعت مواد غذایی استفاده کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تمام قهوه ای که درجهان نوشیده می شود، سالانه بیش از 6 میلیون تن تفاله قهوه در سراسر جهان از خود به جای می گذارد.

بخشی از این تفاله ها به عنوان سوخت زیستی مورد استفاده مجدد قرار می گیرند، اما بقیه به عنوان زباله دفع می شوند.

در طول یک دهه گذشته، تحقیقات روی استفاده مجدد از این تفاله ها متمرکز شده است.

تمرکز اصلی روی پلی ساکارید ها از جمله سلولز و همی سلولز در تفاله قهوه و دیواره های سلولی در دانه قهوه بوده است.

از پلی ساکارید ها در کامپوزیت ها، بیوپلیمرها، بسته بندی مواد غذایی، مصالح ساختمانی و نانوالیاف سلولز (CNF) استفاده می شود.

CNF ها که سلولز در آنها به اندازه نانومتری، 3 تا 5 نانومتر کاهش می یابد، در صنایع غذایی، لوازم آرایشی و پوشش استفاده زیادی دارند.

محققان ژاپنی در دانشگاه ملی یوکوهاما در سال 2020 پیشگام روشی بودند که از تفاله قهوه با استفاده از اکسیداسیون با واسطه CNF تولید می کرد.


برچسب ها: قهوه - استفاده - جهان - خبرگزاری - دانشگاه - قهوه ای - مواد
آخرین اخبار سرویس:

تبدیل تفاله قهوه به فیبریل هایی که در حوزه موادغذایی کاربرد دارند

تبدیل تفاله قهوه به فیبریل هایی که در حوزه موادغذایی کاربرد دارند