مطالب مرتبط:
آتش سوزی در میانکاله مهار شد
میانکاله در آتش می سوزد
آتش بار دیگر در بخشی از جنگل های باشت شعله ور شد
آتش سوزی در هتل رویال کیش مهار شد+ عکس
آتش بار دیگر در بخشی از جنگل های باشت شعله ور شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 مرداد 1403 ساعت 06:352024-07-29اجتماعي

آتش زدن کاه و کلش سبب تخریب خاک می شود


مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با بیان این که خاک های ما به اندازه کافی فقیر هستند، آتش زدن کاه و کلش را سبب تخریب خاک و از بین رفتن مواد عالی دانست.

- عطاالله کاویان در گفت وگو با خبرنگار مهر در خصوص آتش زدن کاه و کلش در مزارع کشاورزی، اظهار داشت: بخش اجرایی قانون حفاظت خاک با مجموعه جهاد کشاورزی استان است، سه هفته از آخرین جلسه کارگروه پسماند در حوزه پسماند کشاورزی گذشت و الزامات زیست محیطی اعلام شد.

وی تصریح کرد: جهاد کشاورزی مکلف است در حوزه اراضی کشاورزی نسبت به آتش زدن کاه و کلش که یک پسماند و ماده عالی با ارزش محسوب می شود، تمهیدات لازم را ببیند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران افزود: در سال های گذشته تلاش هایی با وجود شرکت های دانش بنیان در راستای اینکه بتواند به صورت کاه خوردکن هایی که در پشت کمباین های نصب می شود، انجام شد تا کاه به اندازه حداقل 5 سانتی متر خورد و قطعات به سطح اراضی برگردد.

کاویان خاطرنشان کرد: در حوزه محیط زیست آتش زدن کاه و کلش منتج به تخریب خاک و از بین رفتن مواد عالی خاک می شود، میکرواورگانیسم های خاک درجه حرارت بالا تحت تأثیر قرار داده و به لحاظ زیست محیطی آسیب جدی خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه خاک های ما به اندازه کافی فقیر هستند، گفت: بالا رفتن حرارت زمین، خاک را فقیر می کند و همچنین آتش با


برچسب ها: آتش زدن کاه و کلش - مدیرکل حفاظت محیط زیست - کشاورزی - محیط زیست مازندران - کاه و کلش - حفاظت محیط زیست - آتش زدن
آخرین اخبار سرویس:

آتش زدن کاه و کلش سبب تخریب خاک می شود

آتش زدن کاه و کلش سبب تخریب خاک می شود