مطالب مرتبط:
آسیب های ناشی از اشعه UV عمدتا قابل اجتناب است
نتانیاهو: هرکس به اسراییل آسیب بزند مهدورالدم است!
برگزاری نشست تخصصی آسیب شناسی روابط ایران و آمریکا و چشم اندازهای پیش رو
نیروهای نظامی مقتدر ایران، دشمن را به اشد مجازات برسانند
روابط ایران و آمریکا در نشست کارشناسان آسیب شناسی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 مرداد 1403 ساعت 05:302024-08-01پزشكي

شیرین کننده های مصنوعی می توانند به برخی میکروارگانیسم های مهم آسیب برسانند


شیرین کننده مصنوعی سوکرالوز میکروارگانیسم های موجود در انتهای شبکه های غذایی آبزی را تخریب می کند.

- شیرین کننده مصنوعی سوکرالوز میکروارگانیسم های موجود در انتهای شبکه های غذایی آبزی را تخریب می کند.

شیرین کننده مصنوعی سوکرالوز (Sucralose) که در بسیاری از غذاها و نوشیدنی های بدون کالری یافت می شود، توسط بدن ما تجزیه نمی شود و پس از دفع از طریق فاضلاب به دریاها راه می یابد؛ اکنون یک پژوهش جدید نشان می دهد که این ماده به میکروارگانیسم های موجود در انتهای شبکه های غذایی آبزی آسیب می رساند.

به نقل از ScienceAlert ، به گفته محققان دانشگاه فلوریدا انسان نمی تواند سوکرالوز را تجزیه کند و بسیاری از میکروارگانیسم ها نیز چنین هستند و به طورکلی این ماده به راحتی تجزیه نمی شود.

وقتی نیز این ماده پس از مصرف از طریق فاضلاب به دریاها سرازیر می شود، می تواند بر میکروارگانیسم های مهم تأثیر بگذارد.

تأثیر شیرین کننده مصنوعی بر میکروارگانیسم های آبزی به گزارش سایت قطره و به نقل ازدیجیاتو، محققان برای بررسی تأثیر شیرین کننده های مصنوعی بر میکروارگانیسم ها، نمونه هایی از آن ها را از آب شیرین و شور جمع آوری کردند و در معرض غلظت های مختلف سوکرالوز در آزمایشگاه قرار دادند.


برچسب ها: مصنوعی - شیرین - غذایی - دانشگاه فلوریدا - شبکه - فاضلاب - آبزی
آخرین اخبار سرویس:

شیرین کننده های مصنوعی می توانند به برخی میکروارگانیسم های مهم آسیب برسانند

شیرین کننده های مصنوعی می توانند به برخی میکروارگانیسم های مهم آسیب برسانند