شیرین کننده های مصنوعی می توانند به برخی میکروارگانیسم های مهم آسیب برسانندشیرین کننده مصنوعی سوکرالوز میکروارگانیسم های موجود در انتهای شبکه های غذایی آبزی را تخریب می کند. - شیرین کننده مصنوعی سوکرالوز میکروارگانیسم های موجود در انتهای شبکه های غذایی آبزی را تخریب می کند. شیرین کننده مصنوعی سوکرالوز (Sucralose) که در بسیاری از غذاها و نوشیدنی های بدون کالری یافت می شود، توسط بدن ما تجزیه نمی شود و پس از دفع از طریق فاضلاب به دریاها راه می یابد؛ اکنون یک پژوهش جدید نشان می دهد که این ماده به میکروارگانیسم های موجود در انتهای شبکه های غذایی آبزی آسیب می رساند. به نقل از ScienceAlert ، به گفته محققان دانشگاه فلوریدا انسان نمی تواند سوکرالوز را تجزیه کند و بسیاری از میکروارگانیسم ها نیز چنین هستند و به طورکلی این ماده به راحتی تجزیه نمی شود. وقتی نیز این ماده پس از مصرف از طریق فاضلاب به دریاها سرازیر می شود، می تواند بر میکروارگانیسم های مهم تأثیر بگذارد. تأثیر شیرین کننده مصنوعی بر میکروارگانیسم های آبزی به گزارش سایت قطره و به نقل ازدیجیاتو، محققان برای بررسی تأثیر شیرین کننده های مصنوعی بر میکروارگانیسم ها، نمونه هایی از آن ها را از آب شیرین و شور جمع آوری کردند و در معرض غلظت های مختلف سوکرالوز در آزمایشگاه قرار دادند. برچسب ها: مصنوعی - شیرین - غذایی - دانشگاه فلوریدا - شبکه - فاضلاب - آبزی |
آخرین اخبار سرویس: |